Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά «Mr. Mercedes»

0

Πρόκειται για το "Mr. Mercedes", την τηλεοπτική μεταφορά απο το Audience Network (πρώην Freeview), του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Stephen King και που αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που περιλαμβάνει επίσης το "Finders Keepers" (2015), και το "End of Watch" που κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

"Κατά την διάρκεια ενός παγωμένου απογεύματος σε μια υποβαθμισμένη πόλη των Μεσοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, απελπισμένοι εργάτες βρίσκονται στην ουρά για μια θέση εργασίας. Χωρίς καμία προειδοποίηση, ένας οδηγός με μια κλεμμένη Mercedes πέφτει πάνω στον κόσμο και αμέσως μετά συνεχίζει την πορεία του και φεύγει. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκαπέντε τραυματίστηκαν και ο δόλοφονος ξέφυγε.

Σε ένα άλλο σημείο της πόλης, αρκετούς μήνες αργότερα, ένας συνταξιούχος αστυνομικός με το όνομα Bill Hodges παράμενει στοιχειωμένος απο το άλυτο έγκλημα. Οταν θα λάβει ένα παρανοϊκό γράμμα απο κάποιον που απειλεί με μια ακόμη πιο διαβολική επίθεση, ο Bill ξυπνά απο την θλιμένη και κενή συνταξιοδότηση, αποφασισμένος να αποτρέψει μια νέα τραγωδία.

Ο Brady Hartsfield ζεί μαζί με την αλκοολική μητέρα του, στο σπίτι οπου γεννήθηκε. Του άρεσε πολύ η αίσθηση του θανάτου κάτω απο τις ρόδες της Mercedes και θα θέλει να νιώσει αυτή την έξαψη ξανά. Μόνο ο Bill Hodges, με δυο ασυνήθιστους συμμάχους, μπορεί να αποτρέψει τον δολοφόνο πρίν να ξαναχτυπήσει. Και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, επειδή η επόμενη αποστολή του Brady, αν πετύχει, θα σκοτώσει ή θα σακατέψει χιλιάδες."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο David E. Kelley ("Boston Legal", "Ally McBeal", "Big Little Lies"), ενώ την σκηνοθεσία των περισσότερων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Jack Bender ("Game of Thrones").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Bill Hodges και Brady Hartsfield θα βρεθούν οι Brendan Gleeson("Troy", "Braveheart") και Harry Treadaway ("Penny Dreadful") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kelly Lynch ("Cocktail"), Mary Louise-Parker ("Red", "Weeds"), Holland Taylor ("The Truman Show"), Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe και Ann Cusack.

Με το υψηλού προφίλ "Mr. Mercedes", το όχι και τόσο γνωστό Audience Network φιλοδοξεί και αυτό να μπεί στο χώρο των original σειρών σεναρίου, έναν χώρο που συνεχώς μεγαλώνει και γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός.

Το "Mr. Mercedes" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

 

Πρώτη Ματιά Στο "Mr. Mercedes"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.