Πρώτη Ματιά Στο "Lisey’s Story" Του Apple Tv

0

Αν και το Apple Tv δεν ξεκίνησε την λειτουργία του με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όλες οι νέες σειρές που έκαναν πρεμιέρα δεν απέσπασαν και τις καλύτερες κριτικές, η νεοσύστατη υπηρεσία streaming συνεχίζει τα σχέδια της για την υλοποίηση νέων σειρών, που θα την βοήθησουν να βελτιώσει το πολύ μικρό της μερίδιο στο χώρο. Μια απο αυτές τις σειρές είναι και το "Lisey’s Story", η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King.

"Η ιστορία ακολουθεί την Lisey Landon, την χήρα του Scott Landon, ενός πολύ δημοφιλούς συγγραφέα. Έχουν περάσει δυο χρόνια απο τον θάνατο του συζύγου της και η Lisey βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης του γραφείου του. Όμως, μια σειρά γεγονότων θα φέρει αντιμέτωπη την Lisey με συγκεκριμένες αλήθειες γύρω απο τον σύζυγο της, αλήθειες που η ίδια είχε καταπιέσει και ξεχάσει."

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, έχει γράψει ο ίδιος ο Stephen King, ενώ χρέη παραγωγού εκτελούν ο J.J. Abrams και ο Pablo Larraín ("No", "Jackie"), που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety, o Stephen King δήλωσε:

"To Lisey’s Story είναι ενα απο τα αγαπημένα μου βιβλία και θα ήθελα πολύ να το δω στην τηλεόραση, ειδικά τώρα που υπάρχει αυτή η δημιουργική ελευθερία στις πλατφόρμες streaming, αλλά και στα συνδρομητικά δίκτυα. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην τηλεόραση, καθώς στην ταινία έχεις μόλις δυο ώρες για να μεταφέρεις ενα βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση έχεις δέκα ώρες."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lisey Landon βρίσκεται η Juliane Moore ("Still Alice"), στο ρόλο του συζύγου της βρίσκεται ο Clive Owen ("Children of Men"), ενώ ο Dane Dehaan ("Valerian and the City of a Thousand Planets") υποδύεται τον Jim Dooley, εναν φανατικό θαυμαστή των βιβλίων του Scott Landon, που δεν επιθυμεί να διατεθούν στο κοινό οι ακυκλοφόρητες δουλειές του συγγραφέα.

Με αξιόλογους πρωταγωνιστές και τον Stephen King στο σενάριο, το "Lisey’s Story" μπορεί να εξελιχθεί σε μια σημαντική σειρά για το Apple Tv...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.