Πρώτη Ματιά Στο "Jupiter’s Legacy" Του Netflix

0

Η συνεργασία ανάμεσα στο Netflix και το Millarworld τον εκδοτικό οίκο comics που ίδρυσε ο Mark Millar, ο δημιουργός των comics "Wanted", "Kick-Ass" και "Kingsman", προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και όπως είχαμε αναφέρει τον περασμένο Ιούλιο, θα ξεκινήσει με την υλοποίηση του "Jupiter’s Legacy", το comic του Millar που περιγράφεται σαν ένα έπος σούπερ ηρωών που ακολουθεί μια ομάδα παιδιών με υπερφυσικές δυνάμεις, που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα χνάρια των γονιών τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει το casting και διαθέτει πλέον τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Ο Josh Duhamel ("Transformers: Dark of the Moon") θα υποδυθεί τον Sheldon Sampson/The Utopian, εναν πανίσχυρο σούπερ ήρωα που είναι και ο ηγέτης του Union of Justice. Η Leslie Bibb ("Iron Man") θα υποδυθεί την Grace Sampson/Lady Liberty, μια πανίσχυρη θεά που πολεμά το κακό στο πλάι του συζύγου της, αλλά φαίνεται να ανησυχεί για την κλιμακούμενη κόντρα ανάμεσα στα παιδιά της και τον συζυγό της. Η ελληνικής καταγωγής Elena Kampouris ("Sacred Lies") θα υποδυθεί την κόρη τους Chloe, η οποία εκτός απο σούπερ ηρωίδα είναι και επαγγελματίας μοντέλο. Ο Andrew Horton ("How to Talk to Girls at Parties") θα υποδυθεί τον γιό της οικογένειας Brandon Sampson/Paragon, ο οποίος έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του, αλλά πασχίζει να συναγωνιστεί το μεγαλείο του.

Πρωταγωνιστούν επίσης ο Ben Daniels ("The Exorcist"), στο ρόλο του Walter Sampson/aka Brainwave και ο Matt Lanter ("Timeless") στο ρόλο του George Hutchence/Skyfox.

Στη θέση του showrunner και σεναριογράφου της σειράς βρίσκεται ο Steven S. DeKnight ("Spartacus", "Daredevil"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott και τον δημιουργό του comic Mark Millar.

 

Πρώτη Ματιά Στο "Jupiter’s Legacy" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.