Πρώτη Ματιά Στο "Iron Fist" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "Iron Fist", την τέταρτη σειρά comic που υλοποιεί το Netflix και που αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας με την Marvel. Μια συμφωνία που εκτός απο το "Iron Fist" περιλαμβάνει το "Daredevil", το "Jessica Jones", το "Luke Cage" και το "Defenders".

"Υστερα απο ένα αεροπορικό δυστύχημα, ο Danny Rand (Finn Jones) βρίσκεται στα χέρια μοναχών και εκπαιδεύεται με σκοπό να γίνει ένας θρυλικός μαχητής. Σύντομα, ο Danny επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και αγωνίζεται για να διεκδικήσει αυτά που κάποτε ήταν δικά του."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Scott Buck ("Six Feet Under", "Dexter") και Scott Reynolds ("Dexter", "Jessica Jones"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Allie Goss, Jeph Loeb και τον Stan Lee.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Rand, βρίσκεται ο Finn Jones ("Game of Thrones"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica Henwick ("Game of Thrones"), David Denham ("300","Top Of The Lake"), Jessica Stroup ("The Following"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix", "Jessica Jones"), Tom Pelphrey και Murray Bartlett.

Αν και η επιλογή του Finn Jones για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, συνοδεύτηκε απο αρκετά αρνητικά σχόλια, το σίγουρο είναι ότι το Netflix θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, έτσι ώστε η νέα comic σειρά της Marvel να έχει το ίδιο, υψηλό επίπεδο παραγωγής με τις προηγούμενες...

Το "Iron Fist" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις αρχές του 2017.

Δείτε το πρώτο teaser της σειράς, που κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.