Πρώτη Ματιά Στο "Into The Dark" Του Hulu

0

Πρόκειται για το "Into The Dark", την νέα τηλεοπτική ανθολογία τρόμου της υπηρεσίας streaming Hulu. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα σειρά θα "τρέχει" όλο το χρόνο, ενώ το κάθε νέο επεισόδιο που θα είναι αυτόνομο και θα διαθέτει διαφορετικούς σεναριογράφους και σκηνοθέτη, θα κυκλοφορεί την πρώτη Παρασκευή του κάθε μήνα και θα αντλεί την θεματολογία του απο μια αργία-γιορτή του συγκεκριμένου μήνα.

Το πρώτο επεισόδιο της ανθολογίας τρόμου που έχει τον τίτλο "The Body", εξελίσσεται στην βραδιά του Halloween και εστιάζει στην κουλτούρα της φωτογραφίας selfie στο Los Angeles:

"Το 'The Body' ακολουθεί έναν εκλεπτυσμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση εκτελεστή, που φέρει εις πέρας τις αποστολές του με το δικό του ιδιαίτερο στύλ. Μια ημέρα αποφασίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, μεταφέροντας το τελευταίο του θύμα σε κοινή θέα, υποθέτωντας πως οι εγωκεντρικοί ξενύχτηδες του Los Angeles θα σαγηνευτούν απο το περίτεχνο 'κοστούμι' του. Τελικά, καθώς το χρονικό παράθυρο ξεφορτώματος του νεκρού σώματος αρχίζει να κλείνει, το αληθινό πρόσωπο του Wilkes αποκαλύπτεται σε κάποιους θαμώνες που τον έχουν αντιληφθεί."

Πρωταγωνιστούν οι Tom Bateman ("Da Vinci's Demons"), Dermot Mulroney ("Shameless"), Rebecca Rittenhouse ("The Mindy Project"), Tembi Locke ("The Magicians"), Aurora Perrineau ("Chasing Life"), David Hull ("Crazy Ex-Girlfriend"), Ray Santiago ("Ash vs Evil Dead"), Harvey Guillen ("The Magicians"), Max Adler ("Switched at Birth"), Chasty Ballesteros ("The Ranch").

Η σειρά που αποτελεί μια παραγωγή της Blumhouse Television, θυγατρικής εταιρείας της Blumhouse Productions ("Get Out", "Insidious", "The Purge"), θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου, μέσα απο το Hulu.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.