Πρώτη Ματιά Στο "Inhumans" Του ABC

0

Πρόκειται για το "Inhumans", την νέα τηλεοπτική comic σειρά, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic που δημιούργησαν οι Stan Lee και Jack Kirby το 1965.

"Το Inhumans της Marvel εξερευνά την ανείπωτη επική περιπέτεια της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του Black Bolt, του αινιγματικού βασιλιά των Inhumans, που διαθέτει μια φωνή τόσο δυνατή, που ακόμη και ο παραμικρός ψίθυρος μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη."

Showrunner της σειράς είναι ο Scott Buck ("Dexter", "Marvel’s Iron Fist"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Jim Chory, τους παραγωγούς των σειρών "Daredevil", "Jessica Jones" και "Luke Cage".

Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς που θα κάνουν πρεμιέρα σε κινηματογραφικές αίθουσες IMAX την 1η Σεπτεμβρίου, θα σκηνοθετήσει ο Roel Reine ("The Delivery", "Black Sails").

Πρώτη Ματιά Στο "Inhumans" Του ABC

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Black Bolt θα βρεθεί ο Anson Mount ("Hell on Wheels"), ο Iwan Rheon ("Game of Thrones") θα υποδυθεί τον Maximus, η Serinda Swan ("Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief") θα υποδυθεί την Medusa, στο ρόλο της Crystal θα βρεθεί η Isabelle Cornish ("Puberty Blues"), στο ρόλο του Gorgon θα βρεθεί ο Eme Ikwuakor ("Extant"), ο Mike Moh ("Empire") θα υποδυθεί τον Triton, η Sonya Balmores ("Soul Surfer") θα υποδυθεί την Auran, ενώ το cast συμπληρώνουν ο Ken Leung ("Lost") και η Ellen Woglom ("Californication").

Αν και οι comic σειρές των ελεύθερων αμερικανικών δίκτυων συνήθως παρουσιάζονται κατώτερες του αναμενομένου (βλέπε "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Agent Carter"), το "Inhumans" φαίνεται να αποτελεί μια ειδική περίπτωση, καθώς αναμένεται μεγαλύτερο σε κλίμακα και με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Marvel Television και της ABC Studios, θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο ABC...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.