Πρώτη Ματιά Στο "Helstrom" Του Hulu

0

Αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη της υπηρεσίας streaming Disney+ (Νοέμβριος 2019), όλες οι τηλεοπτικές της Marvel που ήταν σκόρπιες σε διάφορα δίκτυα και άλλες υπηρεσίες streaming, άρχισαν να ακυρώνονται η μια πίσω από την άλλη, με πιο ηχηρές ακυρώσεις αυτές του "Daredevil" και του "Punisher", που είχε υλοποιήσει το Netflix.

Ο λόγος πίσω από τις ακυρώσεις, ήταν η πρόθεση των Marvel/Disney να κλείσουν την Marvel Television και να μεταφέρουν όλες τις σειρές στην Marvel Studios και φυσικά στο Disney+. Το κλείσιμο της Marvel Television ήταν μάλλον αναμενόμενο, καθώς η αλήθεια είναι πως εκτός από τις σειρές του Netflix ("Daredevil", "Punisher", "Jessica Jones") δεν μετρούσε κανένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό hit, με τις περισσότερες comic σειρές να εστιάζουν σε χαμηλής δημοφιλίας ήρωες και χαμηλού budget παραγωγές.

Η μοναδική comic σειρά που κατάφερε να αποφύγει το "κόψιμο" είναι το "Helstrom" και αυτό αφενός γιατί είχε σχεδόν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν και αφετέρου γιατί η τηλεοπτική του στέγη, το Hulu, ανήκει και αυτό στην Disney.

"Οι Daimon και Ana Helstrom, είναι ο γιός και η κόρη ενός μυστηριώδους και πανίσχυρου κατά συρροή δολοφόνου, στο Helstrom της Marvel. Τα δυο αδέλφια έχουν μια πολύπλοκη δυναμική καθώς κυνηγούν και τρομοκρατούν τους χειρότερους της ανθρωπότητας, ο καθένας με το δικό του στυλ και ικανότητες."

Στη θέση του showrunner της σειράς που αναμένεται να διαθέτει και αρκετό τρόμο, βρίσκεται ο Paul Zbyszewski ("Lost", "Agents of S.H.I.E.L.D."), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Daimon και Ana Helstrom, βρίσκονται οι Tom Austen ("The Borgias") και Sydney Lemmon ("Fear the Walking Dead") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Elizabeth Marvel, June Carryl, Ariana Guerra, Eric Gustafsson, Alain Uy, Zachary S. Williams, Robert Wisdom, Jesse James Baldwin, Daniel Cudmore, Jessie Fraser.

Η πρώτη σεζόν του "Helstrom" (και πιθανότατα η τελευταία) θα διατεθεί μέσα από το Hulu τον Οκτώβριο...

Δείτε τις πρώτες εικόνες που διέθεσε το Hulu μέσα απο το IGN.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.