Πρώτη Ματιά Στο "Halston" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "Halston", την νέα limited σειρά του Netflix, που εστιάζει στη ζωή του ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας Roy Halston Frowick.

"Ο Roy Halston Frowick έγινε ευρύτερα γνωστός την δεκαετία του 70', χάρις στα μινιμαλιστικά σχέδια του που αποτελούνταν απο κασμίρ και ultrasuede, ρούχα που κατέκλυσαν τις ντισκοτέκ και που λατρεύτηκαν απο τις διασημότητες της εποχής, όπως η Jacqueline Kennedy, η Babe Paley, η Anjelica Huston, η Lauren Bacall, η Margaux Hemingway και η Elizabeth Taylor. Ο Halston υπήρξε ο πρώτος high-end σχεδιαστής μόδας που διέθεσε τα ρούχα του μέσα απο πολυκαταστήματα και σε αρκετά χαμηλές τιμές, μια κίνηση που έπληξε τόσο το όνομα του, όσο και το μέλλον της εταιρείας του."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Ryan Murphy ("American Horror Story", "Pose", "Glee"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Dan Minahan, Christine Vachon, Alexis Martin Woodall και Pamela Koffler.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του σχεδιαστή, που συνήθιζε να διασκεδάζει στο Studio 54 με τους Liza Minnelli, Bianca Jagger και Andy Warhol, βρίσκεται ο Ewan McGregor ("Trainspotting"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rebecca Davan, Krysta Rodriguez και Rory Culkin.

Σε μια ανάρτηση του στο Instagram, εκεί όπου παρουσίασε και το πρώτο teaser, ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy έγραψε:

"Υστερα απο είκοσι χρόνια ανατροπών και αλλαγών, η limited σειρά HALSTON, με τον εξαιρετικό πρωταγωνιστή Ewan McGregor, ξεκίνησε την παραγωγή της σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για τον σκηνοθέτη και ηγέτη μας Dan Minahan και την Christine Vachon της Killer Films. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην παραγωγή αυτής σπουδαίας και σημαντικής σειράς με τους Alexis Martin Woodall και Pamela Koffler."

Το "Halston", που κρίνοντας απο teaser αναμένεται ιδιαίτερα καλαίσθητο, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στα τέλη του 2020.

Δείτε το teaser στο Instagram

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.