Πρώτη Ματιά Στο "Gypsy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες απο το "Gypsy", μια νέα τηλεοπτική σειρά που χαρακτηρίζεται σαν δραματικό θρίλερ.

"Η σειρά ακολουθεί την Jean Holloway - μια θεραπεύτρια που αρχίζει να αποκτά επικίνδυνες και ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στις ζωές των ασθενών της."

Πρώτη Ματιά Στο "Gypsy" Του Netflix

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι η Lisa Rubin ("I Was Here"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τον Sean Jablonski ("Satisfaction"). Την σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει η Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Πρώτη Ματιά Στο "Gypsy" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jean Holloway θα βρεθεί η Naomi Watts ("The Impossible"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Billy Crudup ("Sleepers", "Almost Famous"), Lucy Boynton ("Sing Street"), Karl Glusman ("Nocturnal Animals"), Sophie Cookson ("Kingsman: The Secret Service"), Melanie Liburd ("Game of Thrones"), Poorna Jagannathan ("The Circle").

Πρώτη Ματιά Στο "Gypsy" Του Netflix

Με την Naomi Watts στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια αρκετά πικάντικη και προκλητική υπόθεση, η νέα τηλεοπτική παραγωγή του Netflix αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με αρκετά διαφορετικό προφίλ απο τις σειρές που μας έχει συνηθίσει.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς, που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Television και της Working Title, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.