Πρώτη Ματιά Στο "Devs" Του Alex Garland

0

Πρόκειται για το "Devs", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Alex Garland. Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του δικτύου FX ήθελε το project να περάσει απο την διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου, τελικά το δίκτυο πείστηκε για την δυναμική του εγχειρήματος και παρήγγειλε και τα οκτώ επεισόδια της limited σειράς.

"Η ιστορία ακολουθεί την Lily, μια νεαρή προγραμματίστρια που ερευνά την μυστική πτέρυγα ανάπτυξης του εργοδότη της, μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο San Francisco, που η ίδια θεωρεί ως υπεύθυνη για την εξαφάνιση του φίλου της."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Alex Garland ("Ex Machina", "Annihilation"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lily Chan βρίσκεται η Sonoya Mizuno ("Ex Machina", "Annihilation"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nick Offerman ("Fargo", "Parks and Recreation"), Jin Ha ("Jesus Christ Superstar Live"), Zach Grenier ("The Good Wife", "Deadwood"), Stephen McKinley Henderson ("Ladybird", "Fences"), Cailee Spaeny ("Pacific Rim: Uprising") και Alison Pill ("Snowpiercer", "The Newsroom").

Σύμφωνα με τον John Landgraf, τον CEO του FX:

"Απο την στιγμή που διάβασα τα οκτώ σενάρια και άκουσα το συναρπαστικό όραμα και την δέσμευση του Alex Garland να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, μου ήταν πολύ εύκολο να δώσω το πράσινο φώς για την σειρά. Ο Alex είναι ένας καλλιτέχνης με όραμα, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του έχει σχηματίσει ένα υπέροχο cast."

Ενώ σύμφωνα με τον δημιουργό Alex Garland:

"Είναι ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, αλλά βασίζεται περισσότερο στο τεχνολογικό sci-fi, ενώ το 'Annihilation' είναι μια πιο παραισθησιογόνος και πιο φανταστική μορφή sci-fi. Αυτή η νέα σειρά διαθέτει περισσότερα κοινά σημεία με προηγούμενα δικά μου projects όπως το 'Ex Machina' ή το 'Never Let Me Go', που δανείζονται κάτι απο το κόσμο μας όπως είναι τώρα - και όχι στο μέλλον - και βγάζουν συμπεράσματα και παρατηρήσεις."

Ο Alex Garland θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Andrew Macdonald, Allon Reich, Eli Bush και Scott Rudin.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.