Πρώτη Ματιά Στο "Creepshow" Του AMC

0

Με το "The Walking Dead" να παραπαίει, το δίκτυο AMC ψάχνει τρόπους να τονώσει το είδος του τρόμου στο πρόγραμμα του και ενας απο αυτούς φαίνεται να είναι και το "Creepshow", η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του 1982, που είχε στη θέση του σκηνοθέτη τον George A. Romero και στη θέση του σεναριογράφου τον Stephen King.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τηλεοπτικό "Creepshow" θα βασιστεί στις ιστορίες "Silvery Waters of Lake Champlain" του Joe Hill ("NOS4A2"), το "House of the Head" του Josh Malerman ("Bird Box"), το "The Companion" του Joe Lansdale ("The Bottoms"), το "The Man in the Suitcase" του Christopher Buehlman ("The Lesser Dead"), το "All Hallows Eve" του Bruce Jones ("The Hitchhiker"), το "Night of the Paw" του John Esposito ("The Walking Dead: Webisodes"), το "Bad Wolf Down" του Rob Schrab ("Monster House") και μια ιστορία του Stephen King, που ακόμη δεν έχει γνωστή.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Greg Nicotero ("The Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη σε κάποια επεισόδια, μαζί με τους David Bruckner ("V/H/S"), Rob Schrab ("Monster House") και John Harrison ("Tales from the Darkside").

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Greg Nicotero:

"Η ευκαιρία να μπώ στο πνεύμα του Creepshow και να επεκτείνω αυτό που δημιούργησαν οι George A. Romero και Stephen King, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχοντας μεγαλώσει στο Pittsburgh, το Creepshow ζεί σε ειδικό μέρος μέρος για εμένα. Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το σετ οταν ήμουν έφηβος. Είχα την τύχη να δώ πίσω απο την κουρτίνα της δημιουργίας και αυτό με άλλαξε για πάντα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω τις ιστορίες. Αυτό το φθινόπωρο θα ανοίξουμε το φέρετρο και θα εξαπολύσουμε στον κόσμο τις τρελές και φρικτές ιστορίες μας, που έχουν δημιουργηθεί απο τους καλύτερους του είδους."

Έτσι, ύστερα απο το "The Twilight Zone", το "Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight", και το "Amazing Stories", μια ακόμη ανθολογία τρόμου επιστρέφει, μια ανθολογία με αξιόλογους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, που αφήνουν υποσχέσεις για κάτι ιδιαίτερα τρομακτικό.

Το τηλεοπτικό "Creepshow" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, μέσα απο το AMC.

 

Πρώτη Ματιά Στο "Creepshow" Του AMC

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.