Πρώτη Ματιά Στο "Cowboy Bebop" Του Netflix

0

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του "Cowboy Bebop", την live-action μεταφορά της γιαπωνέζικης animated σειράς των Shinichirō Watanabe και Keiko Nobumoto. Η animated σειρά που αποτελεί μια μίξη western, sci-fi και κάτι από noir, προβλήθηκε στην Ιαπωνία το διάστημα 1998-1999 και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια, αλλά και βραβεία.

"Το Cowboy Bebop είναι η ευφάνταστη ιστορία των Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine και Radical Ed, μια περιθωριακή ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων, που προσπαθούν να αποφύγουν το παρελθόν τους, καθώς κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος. Με το ανάλογο τίμημα, Θα σώσουν και τον κόσμο..."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι André Nemec ("Alias", "Zoo") και Jeff Pinkner ("Fringe", "Lost"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Christopher Yost ("The Mandalorian", "Thor: Ragnarok"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg και Shinichirō Watanabe.

Πρώτη Ματιά Στο "Cowboy Bebop" Του Netflix

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Spike Spiegel βρίσκεται ο John Cho ("Star Trek Beyond", "Flashforward"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniella Pineda ("The Originals"), Mustafa Shakir ("Luke Cage"), Alex Hassell ("The Boys"), Elena Satine ("The Gifted"), Blessing Mokgohloa, Molly Moriarty, Lucy Currey, Arlo Green, Rachel House.

Το "Cowboy Bebop" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 19 Νοεμβρίου...

Πρώτη Ματιά Στο "Cowboy Bebop" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.