Πρώτη Ματιά Στο "Chernobyl" Του HBO

0

Πρόκειται για το "Chernobyl", την νέα δραματική μίνι σειρά του HBO, που εστιάζει σε μια απο τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

"Η σειρά αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας απο τις χειρότερες ανθρώπινες καταστροφές της ιστορίας και ακολουθεί τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη απο μια απίστευτη καταστροφή. Η μίνι σειρά εστιάζει στην καταστροφή που συνέβη στο πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία τον Απρίλιο του 1986, αποκαλύπτοντας το γιατί και το πως συνέβη και αφηγείται τις σοκαριστικές ιστορίες των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και έπεσαν."

Πρώτη Ματιά Στο "Chernobyl" Του HBO

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο πέντε επεισόδια, έχει γράψει ο Craig Mazin ("The Huntsman: Winter’s War"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Johan Renck ("Breaking Bad", "The Walking Dead").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jared Jarris ("Mad Men", "The Crown", "The Terror"), ο οποίος υποδύεται τον Valery Legasov, τον Ρώσο επιστημόνα που επέλεξε το Κρεμλίνο για να ερευνήσει τα αίτια πίσω απο την καταστροφή και την δυσλειτουργία του πυρηνικού αντιδραστήρα.

Πρώτη Ματιά Στο "Chernobyl" Του HBO

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Stellan Skarsgård ("Nymphomaniac"), Emily Watson ("Breaking the Waves"), Con O’Neill ("Harlots"), Jessie Buckley ("Taboo"), Adrian Rawlins ("Harry Potter and the Deathly Hallows") και Paul Ritter ("The Limehouse Golem").

Η υψηλού προφίλ, μίνι σειρά που αποτελεί μέρος της συνεργασίας ανάμεσα στο ΗΒΟ και το Sky Atlantic, θα κάνει πρεμιέρα τον Μαϊο, μέσα απο το HBO...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.