Πρώτη Ματιά Στο "Altered Carbon" Του Netflix

0

Προκειται για το "Altered Carbon", το φουτουριστικό τηλεοπτικό δράμα της Laeta Kalogridis ("Shutter Island", "Avatar"), που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Richard Morgan.

"Η ιστορία εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή απο το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γή."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis, βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Η ελληνικής καταγωγής Kalogridis, θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.

Πρώτη Ματιά Στο "Altered Carbon" Του Netflix

Joel Kinnaman & James Purefoy

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Takeshi Kovacs βρίσκεται ο Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Purefoy ("The Following", "Hap and Leonard"), Martha Higareda ("Royal Pains"), Dichen Lachman ("The Last Ship") και Leonardo Nam ("Westworld").

Με δυνατό cast και το σύνηθες πλούσιο budget των σειρών του Netflix, η τηλεοπτική μεταφορά του "Altered Carbon" φαίνεται να διαθέτει όλα τα εφόδια για την επιτυχία, αν και το είδος του sci-fi δεν μετρά πολλές επιτυχίες στο χώρο της τηλεόρασης.

Το πρώτο επεισόδιο της φιλόδοξης και ιδιαίτερα ακριβής σειράς που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα σκηνοθετήσει ο Miguel Sapochnik ("Game of Thrones").

Το "Altered Carbon" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στα τέλη του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.