Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά "Leonardo"

0

Πρόκειται για το "Leonardo", την νέα τηλεοπτική σειρά του Frank Spotnitz, που εστιάζει στον Leonardo da Vinci, τον ιδιοφυή και πολυμαθή Ιταλό καλλιτέχνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα σειρά ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από την διασκεδαστική σειρά "Da Vinci's Demons" του δικτύου Starz, εστιάζοντας περισσότερο στην ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα και λιγότερο στις περιπέτειες του.

"Μια ματιά στην εξωπραγματική ζωή του Leonardo da Vinci, μέσα απο τα έργα που τον έκαναν διάσημο. Μέσα από ιστορίες που κρύβονται μέσα σε αυτά τα έργα αποκαλύπτονται τα εσωτερικά βάσανα, ενός άνδρα που ήταν παθιασμένος με την επίτευξη της τελειότητας."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Spotnitz ("The X-Files", "The Man in the High Castle"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Steve Thompson ("Sherlock", "Doctor Who"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Aidan Turner ("The Hobbit" Trilogy, "Being Human", "Poldark"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Giancarlo Giannini ("Casino Royale"), James D'Arcy ("Homeland"), Freddie Highmore ("Bates Motel"), Matilda De Angelis, Gabriel Lo Giudice, Robin Renucci, Miriam Dalmazio, Max Bennett.

Πρώτη Ματιά Στην Τηλεοπτική Σειρά

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Frank Spotnitz:

"Είναι ταυτόχρονα πρόκληση και τιμή, η δραματοποίηση της ζωής ενός από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους που έζησαν ποτέ. Ο Leonardo σε εκπλήσσει συνεχώς και παρά την φήμη του, παραμένει ένα αίνιγμα για περισσότερα από 500 χρόνια μετά τον θάνατο του. Έχουμε αποκαλύψει μερικά μικρά στοιχεία γύρω από την ζωή του Leonardo και τα ενώσαμε σε ένα παζλ που επιχειρεί να αποκαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την ιδιοφυΐα."

Η ενδιαφέρουσα σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Lux Vide, RAI Fiction, Big Light Productions, France Télévisions, RTVE και Sony Pictures Television, πρός το παρόν δεν διαθέτει τηλεοπτική στέγη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.