Πρώτη Ματιά Στην Νέα Υπηρεσία Streaming HBO Max

0

Λίγες μέρες πρίν απο την επίσημη έναρξη των υπηρεσιών streaming της Apple (Apple TV+) και της Disney (Disney+), ένας εξίσου μεγάλος παίκτης ανακοίνωσε την δική του πλατφόρμα. Πρόκειται για το HBO Max, την νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming της Warner Media που εισέρχεται και αυτή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

"Το HBO Max θα ξεκινήσει με 10.000 ώρες premium περιεχομένου και θα περιλαμβάνει ολόκληρη την υπηρεσία του HBO, συμπεριλαμβανομένων των νέων σειρών HBO Max Originals, που θα επεκτείνουν το πρόγραμμα που απευθύνεται στους νεαρούς ενήλικες, παιδιά και οικογένειες. Το HBO Max θα διαθέτει τίτλους απο την πλούσια συλλογή της Warner Media που περιλαμβάνει περιεχόμενο απο τις Warner Bros., New Line, DC, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes και πολλά άλλα. Το HBO Max θα προσφέρει επίσης μια πολύ δυνατή επιλογή εξωτερικών σειρών και ταινιών που θα κοντράρουν οποιαδήποτε άλλη επιλογή της αγοράς."

Το HBO Max θα ξεκινήσει στην Αμερική τον Μάϊο του 2020 με κόστος $14.99/μήνα και σύμφωνα με τα στελέχη της Warner, μέχρι το 2025 η νέα υπηρεσία θα μετρά 70 με 95 εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αν και η βιβλιοθήκη των τίτλων του HBO Max είναι σίγουρα εντυπωσιακή, εκεί που φαίνεται να υστερεί πρός το παρόν είναι οι νέες τηλεοπτικές σειρές (το πιο σημαντικό προϊόν αυτή τη στιγμή στο χώρο του streaming), καθώς πέρα απο το "House of the Dragon" και το "Raised by Wolves", η νέα υπηρεσία δεν έχει ανακοινώσει κάτι εξίσου σημαντικό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.