Πρώτη Ματιά Στην Νέα Τηλεοπτική Σειρά "The Son", Του AMC

0

Πρόκεται για την τηλεοπτική μεταφορά του "The Son", της best-selling νουβέλας του Philipp Meyer.

"Το The Son είναι μια ιστορία που καταγράφει την επιρροή της βίας στην Αμερικανική Δύση, μέσα απο τις ζωές των McCulloughs, μια φιλόδοξη οικογένεια τόσο ανθεκτική και επικίνδυνη, όσο και η γή που διεκδικούν.
Η αγάπη, η τιμή, τα παιδιά, όλα θυσιάζονται στο όνομα της φιλοδοξίας καθώς η οικογένεια εξελίσσεται σε μια απο τις πιο πλούσιες δυνάμεις του Τέξας, μια δυναστεία αξεπέραστου πλούτου και προνομίων.
Ομως, όπως και σε όλες τις αυτοκρατορίες, οι McCulloughs θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο συγγραφέας του βιβλίου Philipp Meyer, σε συνεργασία με τους Lee Shipman ("Hemlock Grove"), Brian McGreevy ("Hemlock Grove") και τον Kevin Murphy (Mystery Science Theater 3000) που θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eli McCullough, βρίσκεται ο Sam Neil ("Jurassic Park", "Peaky Blinders"). Σύμφωνα με το Deadline, o Eli είναι ο πατριάρχης της οικογένειας των McCullough. Οταν ήταν παιδί, έπεσε θύμα απαγωγής και μεγάλωσε μέσα στην φυλή των Ινδιάνων Comanche και πλέον σαν μεγάλος εφαρμόζει την βάρβαρη οπτική των Comanche στις επαγγελματικές συμφωνίες του. Ο Eli γεννήθηκε την ημέρα που το Texas ανακηρύχθηκε ως ανεξάρτητη Δημοκρατία και έτσι απέσπασε το προσωνύμιο "Ο Πρώτος Γιός του Texas".

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sydney Lucas, Henry Garrett, Zahn McClarnon και Paolo Nunez.

Σύμφωνα με τον Joel Stillerman, Πρόεδρο Προγράμματος στο AMC:

"Πρόκειται για ένα απίστευτα ταλαντούχο cast με ηγέτη τον εξαιρετικό Sam Neill και πραγματικά ανυπομονούμε να τους δούμε να ενσαρκώνουν αυτούς τους χαρακτήρες και να δώσουν ζωή σε αυτή την αξέχαστη ιστορία."

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στο Austin του Texas, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2017...

the son philipp meyer

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.