Πρώτη Ματιά Στην Νέα Τηλεοπτική Σειρά "Shogun"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε τις πρώτες πληροφορίες γύρω από το "Shogun", την νέα τηλεοπτική μεταφορά της κλασικής νουβέλας που έγραψε ο James Clavell το 1975. Η διάσημη νουβέλα του Clavell μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1980, με πρωταγωνιστές τους Richard Chamberlain, Toshirô Mifune και Yôko Shimada.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία και καταγράφει την σύγκρουση ανάμεσα σε δυο φιλόδοξους άνδρες, από διαφορετικούς κόσμους και μια μυστηριώδη γυναίκα σαμουράι. Ο John Blackthorne, ένας ριψοκίνδυνος Άγγλος πιλότος, καταλήγει ύστερα από ένα ναυάγιο στην Ιαπωνία, μια χώρα με διαφορετική κουλτούρα που τελικά θα τον επαναπροσδιορίσει. Ο Άρχοντας Toranaga, ένας οξυδερκής και ισχυρός μεγιστάνας, βρίσκεται σε κόντρα με τους δικούς πολιτικούς αντιπάλους. Και η Lady Mariko, με γυναίκα με πολύτιμες ικανότητες αλλά επαίσχυντους οικογενειακούς δεσμούς, θα πρέπει να αποδείξει την αξία της και την αφοσίωση της."

Το σενάριο της limited σειράς που αποτελείται από δέκα επεισόδια, έχουν γράψει οι Justin Marks ("The Jungle Book", "Counterpart") και Rachel Kondo, βασισμένοι στη νουβέλα του James Clavell. Την σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων της σειράς έχει αναλάβει ο Jonathan van Tulleken ("Reprisal", "Upload").

Πρωταγωνιστούν οι Hiroyuki Sanada ("Westworld"), Anna Sawai ("F9: The Fast Saga"), Cosmo Jarvis ("Raised by Wolves"), Tadanobu Asano, Fumi Nikaido, Tokuma Nishioka, Takehiro Hira, Ako, Shinnosuke Abe, Yasunari Takeshima, Hiroto Kanai, Toshi Toda, Hiro Kanagawa, Nestor Carbonell, Yuki Kura, Tommy Bastow, Moeka Hoshi, Yoriko Doguchi, Yuka Kouri και Nestor Carbonell ("Lost").

Το "Shogun" γυρίζεται αυτή την στιγμή στο Βανκούβερ του Καναδά, ενώ η πρεμιέρα του αναμένεται μέσα στο δεύτερο μισό του 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.