Πρώτη Ματιά Στην 3η Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

0

Το δίκτυο AMC ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σαιζόν του "Halt and Catch Fire", ενώ μαζί διέθεσε τις πρώτες φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες γύρω απο την κατεύθυνση της νέας σαιζόν που πιθανότατα θα είναι η τελευταία.

"Η τρίτη σαιζόν βρίσκει την Cameron (Mackenzie Davis) και την Donna (Kerry Bishé) να εγκαταλείπουν την βάση τους στο Texas και να αναζητούν την ιδέα που θα ανεβάσει τη Mutiny στο επόμενο επίπεδο, όμως οι νέοι συνεργάτες τους θα προκαλέσουν τριγμούς στην σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Gordon (Scott McNairy) εξακολουθεί να είναι ασταθής και πασχίζει να βρεί τη θέση του μέσα στη Mutiny, ενώ ο Joe (Lee Pace) επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του με ένα τρόπο που θα τον φέρει και πάλι στην κορυφή."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Cantwell & Chris Rogers, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Mark Johnson και Melissa Bernstein ("Breaking Bad", "Rectify").

Πρώτη Ματιά Στην 3η Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace ("Pushing Daisies"), Scoot McNairy ("Monsters", "Argo"), Mackenzie Davis ("Smashed"), Kerry Bishé ("Argo", "Grand Piano"), Toby Huss ("Cowboys & Aliens"), David Wilson Barnes ("The Bourne Legacy").

Πρώτη Ματιά Στην 3η Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

Τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι η Annabeth Gish ("Sons of Anarchy"), στο ρόλο μιας επενδύτριας απο την Silicon Valley και o Manish Dayal ("The Hundred-Foot Journey"), που θα υποδυθεί έναν ταλαντούχο και ιδιαίτερα φιλόδοξο προγραμματιστή.

Με εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και πλοκή ειδικού ενδιαφέροντος, το "Halt and Catch Fire" αποτελεί μια ιδιαίτερα ποιοτική σειρά και αν αποκτήσει έναν κάπως πιο γρήγορο ρυθμό, θα μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερη.

Η τρίτη σαιζόν του "Halt and Catch Fire" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου στο AMC.

 

Πρώτη Ματιά Στην 3η Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

 

Πρώτη Ματιά Στην 3η Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.