Πρώτη Ματιά Στο "Infamy" Την 2η Σεζόν Του "The Terror"

0

Υστερα απο μια αξιόλογη πρώτη σεζόν, το "Terror" επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν που έχει τον τίτλο The "Terror: Infamy". Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, η δεύτερη σεζόν διαθέτει νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, με την δράση να μεταφέρεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κρίνοντας απο την πλοκή και τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησε το δίκτυο, η πλοκή φαίνεται να εστιάζει στην Ιαπωνική πλευρά της ιστορίας, καθώς τα περισσότερα μέλη του cast είναι Ιάπωνες.

Πρώτη Ματιά Στο "Infamy" Την 2η Σεζόν Του "The Terror"

"Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα αφηγηθεί την ιστορία ενός φαντάσματος που στοιχειώνει την Αμερικανό-Ιαπωνική κοινότητα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στα σπίτια της Νότιας Καρολίνας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου κρατούνταν οι αιχμάλωτοι και στο κέντρο επιχειρήσεων του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκεί θα ακολουθήσουμε το ταξίδι ενός νεαρού άνδρα, που θα προσπαθήσει να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει αυτήν την κακόβουλη οντότητα."

Πρώτη Ματιά Στο "Infamy" Την 2η Σεζόν Του "The Terror"

Το σενάριο της δεύτερης σεζόν έχουν γράψει οι Max Borenstein ("Kong: Skull Island", "Godzilla") και ο Alexander Woo ("True Blood", "Manhattan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρώτη Ματιά Στο "Infamy" Την 2η Σεζόν Του "The Terror"

Πρωταγωνιστούν οι Derek Mio ("Spooked"), Kiki Sukezane ("Heroes"), Shingo Usami ("Unbroken"), Naoko Mori ("Everest"), Cristina Rodlo ("Miss Bala"), Miki Ishikawa ("9-1-1") και George Takei ("Star Trek").

Αν και η πρώτη σαιζόν μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς αν και βασίστηκε πάνω σε μια συναρπαστική ιστορία, η μεταφορά της στη μικρή οθόνη χαρακτηρίστηκε απο τον αργό ρυθμό και το μάλλον λιτό budget. Κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στην επόμενη σαιζόν του κατά άλλα πολύ ενδιαφέροντος εγχείρηματος του AMC, που πλέον έχει μετατραπεί σε ανθολογία.

Το "The Terror: Infamy" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου, στο AMC...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.