Πρώτη Ματιά Στην 2η Σαιζόν Του "Wayward Pines"

0

Υστερα απο μια αμφιλεγόμενη πρώτη σαιζόν που δίχασε, η τηλεοπτική σειρά "Wayward Pines", επιστρέφει με την δεύτερη σαιζόν τον Μαϊο, με νέο showrunner τον Mark Friedman ("Believe", "The Forgotten").

"Η δεύτερη σαιζόν θα συνεχίσει απο εκεί που τελείωσε η πρώτη, με τους κατοίκους του Wayward Pines να μάχονται ενάντια στον αυστηρό ζυγό της First Generation. Ο Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), είναι ένας νέος κάτοικος του Wayward Pines που ξυπνά απο την τεχνητή ύπνωση και βρίσκει τον εαυτό στη μέση αυτής της επανάστασης, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι το Wayward Pines και να βοηθήσει στην διαφύλαξη της ανθρώπινης φυλής."

Στην παραγωγή της δεύτερης σαιζόν επιστρέφει ο M. Night Shyamalan, κάτι που δεν ισχύει και για τον δημιουργό της μεταφοράς Chad Hodge, που επέλεξε να μην επιστρέψει λόγω φόρτου εργασίας.

Τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι ο Djimon Hounsou ("Blood Diamond") και ο Jason Patric ("The Lost Boys", "Sleepers"), που θα υποδυθεί τον νέο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Dr. Theo Yedlin, ενός νέου κατοίκου του Wayward Pines.

wayward-pines-season-2

Jason Patric & Djimon Hounsou.

Στο cast της δεύτερης σαιζόν επιστρέφουν σχεδόν όλα τα μέλη της πρώτης: Terrence Howard, Hope Davis, Toby Jones, Shannyn Sossamon,Tim Griffin, Charlie Tahan, Melissa Leo, Carla Gugino, Tom Stevens, με μοναδικό απόντα τον Matt Dillon.

Η δεύτερη σαιζόν του "Wayward Pines" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαϊου στο Fox.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.