Πρώτη Ματιά Στη Σειρά "Suspicion" Του Apple Tv+

0

Πρόκειται για το "Suspicion" την νέα σειρά μυστηρίου του Apple Tv+, που είναι βασισμένη στην βραβευμένη Ισραηλινή τηλεοπτική σειρά "False Flag".

"Όταν ο γιος μιας επιφανούς επιχειρηματία απάγεται από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, οι υποψίες πέφτουν σύντομα πάνω σε τέσσερις φαινομενικά συνηθισμένος Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τη συγκεκριμένη νύχτα. Καθώς βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν διεθνές αγώνα γάτας-ποντικιού, για να ξεφύγουν από τις συνδυασμένες δυνάμεις της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος και το FBI και να αποδείξουν την αθωότητα τους, διαπιστώνουν πως κανείς δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Ποιος βρίσκεται πίσω από τη μυστηριώδη απαγωγή και ποιος είναι ένοχος μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα?"

Πρώτη Ματιά Στη Σειρά "Suspicion" Του Apple Tv+

Το σενάριο της σειράς που χαρακτηρίζεται ως ένα υψηλού ρυθμού θρίλερ-δράσης, έχει γράψει ο Rob Williams ("Man in the High Castle"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner αλλά και παραγωγού μαζί με τους Chris Long ("The Americans"), Howard Burch, Avi Nir, Anna Winger και Darin McLeod ("Watchmen").

Πρώτη Ματιά Στη Σειρά "Suspicion" Του Apple Tv+

Πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman ("Kill Bill"), Noah Emmerich ("The Americans"), Georgina Campbell ("Black Mirror"), Elyes Gabel ("Scorpion"), Elizabeth Henstridge ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Tom Rhys-Harries ("White Lines"), Angel Coulby ("Dancing on the Edge"), Kunal Nayyar ("The Big Bang Theory").

Το "Suspicion" θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να διατεθεί και το πρώτο trailer...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.