Πρώτη Ματιά Στη Νέα Τηλεοπτική Σειρά "McMafia"

0

Το BBC One κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα απο το "McMafia", την τηλεοπτική μίνι σειρά που είναι βασισμένη στο bestseller βιβλίο του Misha Glenny. Το δραματικό θρίλερ των οκτώ επεισοδίων, αποτελεί μια συμπαραγωγή του βρετανικού BBC και του αμερικανικού δικτύου AMC.

"Ο μεγαλωμένος στην Αγγλία Alex Godman (James Norton), είναι ο γιός εξόριστων Ρώσων με παρελθόν στη μαφία. Ο Alex πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να ξεφύγει απο την σκιά αυτού του εγκληματικού παρελθόντος, χτίζοντας την δική του νόμιμη επιχείρηση και δημιουργώντας μια ζωή με την φίλη του Rebecca (Juliet Rylance). Οταν όμως το βρώμικο παρελθόν της οικογένειας του επιστρέφει και τους απειλεί, ο Alex θα αναγκαστεί να αντιπαρατεθεί με τις αρχές του, για να προστατέψει αυτούς που αγαπά.

Αυτό που ξεκινά σαν μια ιστορία επιβίωσης και εκδίκησης, εξελίσσεται σε μια επική ιστορία ενός άνδρα που πασχίζει απέναντι στο δέλεαρ της διαφθοράς στην σύγχρονη εποχή. Το McMafia είναι εντυπωσιακό και προσωπικό, πολυτελές και βρώμικο, διεθνές σε κλίμακα και αναλυτικό στην λεπτομέρεια."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Hossein Amini ("Drive") και James Watkins ("The Woman In Black").

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Alex Godman βρίσκεται ο James Norton ("War & Peace, Happy Valley"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι David Strathairn ("The Bourne Ultimatum"), Faye Marsay ("Game Of Thrones"), Juliet Rylance ("The Knick"), Aleksey Serebryakov ("Leviathan"), Maria Shukshina ("Terrorist Ivanona").

Υστερα απο το "The Night Manager" και προσεχώς το "The Spy Who Came in From the Cold", το AMC και το BBC συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που και αυτή την φορά είναι βασισμένη σε μια πολύ αξιόλογη νουβέλα.

Τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο Λονδίνο, ενώ αμέσως μετά η παραγωγή θα μετακομίσει στην Κροατία.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.