Πρώτη Ματιά Στη Νέα Σειρά "ZeroZeroZero"

0

Πρόκειται για το "ZeroZeroZero", την νέα τηλεοπτική σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των δικτύων Sky, Canal+ και Amazon.

Η διεθνής σειρά που ακόμη δεν έχει επίσημη πλοκή, εστιάζει στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης και τον οικονομικό και πολιτικό αντίκτυπο του. Η σειρά θα καταγράψει την δυναμική της οικογένειας, τα μεξικανικά καρτέλ, την Καλαβρέζικη Μαφία (Ndrangheta) και διεφθαρμένους πολιτικούς.

Δημιουργοί του "ZeroZeroZero", είναι η ομάδα πίσω απο την ιταλική σειρά "Gomorrah", που περιλαμβάνει τους Stefano Sollima, Roberto Saviano, Leonardo Fasoli και Stefano Bises, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τους Leonardo Fasoli, Mauricio Katz ("The Bridge"), Max Hurwitz ("Hell On Wheels") και Maddalena Ravagli.

Σύμφωνα με τον δημιουργό Stefano Sollima:

"Στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο, οι αγορές, η παραγωγή και η κατανάλωση, ακόμη και ο διαφορετικός τρόπος ζωής, είναι όλα αλληλένδετα, χαρις στην διαρκής ροή του εμπορίου που φέρνει τόνους αγαθών σε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Με το ZeroZeroZero θέλουμε να πούμε την ιστορία ενός απο αυτά τα αγαθά: πιθανότατα το πιο ευρέως διανεμόμενο και πάνω απο όλα το πιο επικερδές. Και θα το κάνουμε ακολουθώντας ένα πλοίο με containers και το φορτίο του, απο το σημείο εκκίνησης στο Μεξικό μέχρι και τον τελικό προορισμό του στην Calabria, περιγράφωντας το πως η διεθνής διακίνηση αυτού του ειδικού 'αγαθού' επηρρεάζει την αγορά, την παγκόσμια οικονομία και ακόμη και τις ζωές μας. Αυτό το ειδικό αγαθό είναι η κοκαϊνη και το ταξίδι της είναι το δικό μας."

Πρωταγωνιστούν οι Gabryel Byrne ("The Usual Suspects"), Andrea Riseborough ("Oblivion"), Dane DeHaan ("Valerian And The City Of A Thousand Planets"), Tcheky Karyo ("The Missing"), Giuseppe De Domenico ("Euphoria"), Harold Torres ("Sin Nombre"), Francesco Colella ("Made In Italy").

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων που είναι βασισμένη στο οώνυμο βιβλίο του Roberto Saviano, θα γυριστεί σε έξι χώρες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.