Πρώτη Ματιά Στη 2η Σαιζόν Του "Top of the Lake"

0

Πρόκεται για την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Top of the Lake", που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ύστερα απο περίπου τρία χρόνια.

Αν και η σειρά αρχικά ήταν προγραμματισμένη για μια και μόνο σαιζόν, έχοντας τον χαρακτήρα μίνι, οι εξαιρετικές κριτικές και η θερμή υποδοχή απο το τηλεοπτικό κοινό οδήγησαν τους παραγωγούς στην απόφαση να συνεχίσουν με τον δεύτερο κύκλο.

"Η δεύτερη σαιζόν βρίσκει την Robin να έχει επιστρέψει στο Sydney και να προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Οταν όμως θα ξεβραστεί στην ακτή Bondi το πτώμα ενός νεαρού κοριτσιού απο την Ασία, η Robin θα πρέπει να βρεί ξανά τον δολοφόνο."

Δημιουργοί της σειράς είναι η σκηνοθέτης Jane Campion ("The Piano") και ο Gerard Lee, οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο και της νέας σαιζόν που θα σκηνοθετήσει η Campion, σε συνεργασία με τον Ariel Kleiman ("Partisan").

Πρωταγωνίστρια και στη δεύτερη σαιζόν θα είναι η ταλαντούχα Elisabeth Moss ("Mad Men"), η οποία για την εξαιρετική της ερμηνεία στην πρώτη σαιζόν βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Nicole Kidman ("The Others", "Eyes Wide Shut"), Gwendoline Christie ("Game of Thrones"), Arka Das, Jenny Wu, Ewen Leslie, Alice Englert, David Dencik.

Πρώτη Ματιά Στη 2η Σαιζόν Του "Top of the Lake"

Η Nicole Kidman σε σκηνή απο την δεύτερη σαιζόν.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς μυστηρίου των Campion και Lee, χαρακτηρίστηκε απο την μελαγχολική ατμόσφαιρα, την εξαιρετική κινηματογράφηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες, αποσπώντας συνολικά 8 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και 2 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Με δεδομένο ότι όλοι οι κύριοι συντελεστές θα επιστρέψουν και στη δεύτερη σαιζόν, ο δεύτερος κύκλος του "Top Of The Lake" αναμένεται το ίδιο αξιόλογος με τον πρώτο.

Η δεύτερη σαιζόν που θα έχει τον τίτλο "Top of the Lake: China Girl" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2017, στο κανάλι του Sundance...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.