Πρώτη Ματιά Στη 2η Σεζόν Του "Big Little Lies"

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του HBO για το "Big Little Lies", ήταν η σειρά να έχει τον limited χαρακτήρα με μια και μοναδική σεζόν, τα οκτώ βραβεία Emmy και η δημοφιλία της σειράς "ανάγκασαν" το συνδρομητικό δίκτυο να παραγγείλει και μια δεύτερη σεζόν.

Αν και η πρώτη σεζόν εξάντλησε την πηγή της ιστορίας που ήταν η ομώνυμη νουβέλα της Liane Moriarty, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η δεύτερη σαιζόν θα στηριχθεί σε μια μικρή νουβέλα που έγραψε η συγγραφέας, μια νουβέλα που συνεχίζει την ιστορία και ασχολείται με το τι συνέβη στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Πρώτη Ματιά Στη 2η Σεζόν Του "Big Little Lies"

Το σενάριο και της δεύτερης σεζόν έχει γράψει ο δημιουργός της σειράς David E. Kelley ("Goliath", "Mr. Mercedes", "Boston Legal"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Andrea Arnold ("American Honey", "Wuthering Heights"), η οποία αντικαθιστά τον σκηνοθέτη της πρώτης σαιζόν Jean-Marc Vallée ("Dallas Buyers Club", "Demolition"), ο οποίος θα εκτελέσει μόνο χρέη παραγωγού.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, ενώ το νέο πρόσωπο θα είναι η Meryl Streep, η οποία θα υποδυθεί την Mary Louise Wright, την μητέρα του Perry Wright (Alexander Skarsgard), ο οποίος προφανώς θα εμφανίζεται σε κάποια flashbacks.

Πρώτη Ματιά Στη 2η Σεζόν Του "Big Little Lies"

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σεζόν θα έχει πιο δραματικό τόνο και παρά το γεγονός πως η παρέα των γυναικών είναι πιο δεμένη πλέον, η αρμονία μεταξύ τους δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με την Laura Dern, η Renata είναι ενθουσιασμένη που για πρώτη φορά στη ζωή της έχει φίλες, ενώ η Zoë Kravitz υπόσχεται μια δυναμική γεμάτη με ένταση, παρά το γεγονός πως τα κορίτσια δεν έχουν πλέον αντιπαλότητες.

"Η δυναμική είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε αυτή τη σεζόν, επειδή αν και είμαστε ομάδα, οι χαρακτήρες μας έχουν περάσει τόσα πολλά, που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες."

Η δεύτερη σεζόν του "Big Little Lies" θα κάνει πρεμιέρα στο HBO, μέσα στον Ιούνιο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.