Πρώτη Ματιά: "Luke Cage"

0

Οταν έγινε γνωστό ότι το Netflix θα υλοποιήσει 5 τηλεοπτικές σειρές για λογαριασμό της Marvel, πολλοί υποδέχθηκαν την είδηση με επιφύλαξη και πολλές αμφιβολίες, κάτι που ξεπεράστηκε σχετικά γρήγορα ύστερα απο την επιτυχία του "Daredevil", την πρώτη σειρά απο τις συνολικά πέντε που συμπεριλαμβάνει η συμφωνία ανάμεσα στο Netflix και την Marvel.

Ετσι ύστερα απο το "Jessica Jones" που παρουσιάσαμε πρίν απο δέκα περίπου ημέρες, σήμερα ήρθε η σειρά του "Luke Cage", της τρίτης τηλεοπτικής παραγωγής των Netflix/Marvel που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Πρώτη Ματιά: "Luke Cage"

"Υστερα απο ένα υπονομευμένο πείραμα που τον αφήνει με σούπερ δύναμη και αδιαπέραστο δέρμα, ο Luke Cage (Mike Colter) τρέπεται σε φυγή, προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο σημερινό Harlem, της Νέας Υόρκης. Ομως σύντομα θα αναγκαστεί να βγεί απο την σκιά και θα πρέπει να αγωνιστεί για την καρδιά της πόλης, αλλά και να αντιμετωπίσει το παρελθόν που προσπάθησε πολύ σκληρά να θάψει."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Cheo Hodari Coker ("Southland", "Ray Donovan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Luke Cage θα βρεθεί ο Mike Colter ("The Good Wife"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfre Woodard ("12 Years a Slave"), Simone Missick (Ray Donovan), Theo Rossi (Sons of Anarchy), Frank Whaley (Ray Donovan), Rosario Dawson (Daredevil) και Mahershala Ali.

Με καλούς συντελεστές και πιθανότατα την αισθητική του "Daredevil", το "Luke Cage" αναμένεται να συνεχίσει την διαρκώς ανοδική πορεία του Netflix στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.