Πρώτη Ματιά Στην 2η Σαιζόν Του "Fear The Walking Dead" [Teaser]

0

Υστερα απο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, το "Fear the Walking Dead" επιστρέφει τον Απρίλιο με μια πολύ μεγαλύτερη δεύτερη σαιζόν που θα αποτελείται απο 15 νέα επεισόδια.

"Η πρώτη σαιζόν τελείωσε με την Madison, τον Travis και την εκτεταμένη οικογένεια τους να βρίσκουν καταφύγιο στην έπαυλη του Strand, με φόντο τον Ειρηνικό Ωκεανό. Καθώς η αναταραχή στην πόλη συνεχίζει να κλιμακώνεται και οι νεκροί καταλαμβάνουν το Los Angeles, o Strand ετοιμάζεται να αποδράσει στο 'Abigail', το ιδιωτικό του γιότ που βρίσκεται αγκυροβολήμενο κοντά στην ακτή."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Dave Erickson ("Marco Polo") και Robert Kirkman, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του "Walking Dead", που αποτελείται απο τους Greg Nicotero, Gale Anne Hurd και David Alpert

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο THR, ο showrunner της σειράς Dave Erickson μίλησε γαι την κατεύθυνση της δεύτερης σαιζόν:

"Θα υπάρξει αρκετή δράση στη θάλασσα και θα το μοιράσουμε ανάμεσα στην στεριά και το νερό. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δυναμική. Απο όσο γνωρίζω οι walkers δεν μπορούν να κολυμπήσουν. Ο Governor είχε σκοτώσει κάποιoν και τον είχε ρίξει στη λίμνη. Βλέπεις τον walker κάτω απο το νερό, είναι βυθισμένος και προσπαθεί να ανέβει στην επιφάνεια. Νομίζω ότι κάτι τον κρατούσε κάτω και δεν μπορούσε να επιπλεύσει. Θα πρέπει να το επιβεβαιώσω αυτό με τον Robert Kirkman, όμως οι walkers δεν μπορούν να κολυμπήσουν."

Ενώ όσον αφορά τους χαρακτήρες, o Erickson δήλωσε:

"Οι επιζώντες γνωρίζουν ότι η πόλη έχει πέσει και ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά άσχημη, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Ο κόσμος τελείωσε, αυτό είναι το γεγονός της εξαφάνισης μας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να επεξεργαστούν μέσα στην δεύτερη σαιζόν. Αν ήμουν εγώ στη θέση τους, θα σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο μέρος που θα μπορούσα να πάω. Ισως κάποιο νησί, δεν ξέρω.. Ομως πρέπει να υπάρχει κάποιο μέρος που δεν άγγιξε η επιδημία. Κάτι που εμείς το κοινό γνωρίζουμε ότι δεν ισχύει, αλλά αυτοί δεν το ξέρουν."

Πρωταγωνιστούν οι Cliff Curtis, Kim Dickens, Alycia Debnam Carey, Colman Domingo, Frank Dillane, Elizabeth Rodriguez, Ruben Blades, Mercedes Mason, Lorenzo James Henrie.

Αν και η spinoff/prequel σειρά, του "The Walking Dead" δεν χρίζει της ίδιας δημοφιλίας με την ναυαρχίδα του AMC, διαθέτει ένα πιο φρέσκο τόνο απο την μητρική σειρά που φαίνεται να έχει κάπως 'βαλτώσει'.

Η δεύτερη σαιζόν του "Fear The Walking Dead" θα αποτελείται απο 15 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου στο AMC.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.