Πρώτη Ματιά Στο "American Gods" Του Starz

0

Υστερα απο μια μακροχρόνια και ταραχώδη προετοιμασία που περιλάμβανε και αλλαγή τηλεοπτικής στέγης (απο το HBO στο Starz), το "American Gods", η τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς νουβέλας φαντασίας του Neil Gaiman, ξεκινά επιτέλους τα γυρίσματα της.

"Η πλοκή εστιάζει σε ένα επερχόμενο πόλεμο ανάμεσα στους παλαιούς και τους νέους θεούς: οι παραδοσιακοί θεοί με τις βιβλικές και μυθολογικές ρίζες, αρχίζουν να χάνουν πιστούς απο μια νέα ομάδα θεών που αντανακλούν την αγάπη της σύγχρονης κοινωνίας για χρήματα, τεχνολογία, Μ.Μ.Ε, διασημότητα και ναρκωτικά. Ο πρωταγωνιστής, Shadow Moon, είναι ένας πρώην κατάδικος που γίνεται σωματοφύλακας και συνταξιδιώτης του Mr. Wednesday, ενός απατεώνα που στην πραγματικότητα είναι ένας απο τους παλαιότερους θεούς, που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αναζήτησης και προετοιμασίας των δυνάμεων για τον επερχόμενο πόλεμο με τις νέες θεότητες."

Την μεταφορά της νουβέλας έχουν αναλάβει οι Bryan Fuller ("Hannibal", "Pushing Daisies") και Michael Green ("Heroes"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Neil Gaiman.

Πρώτη Ματιά: "American Gods"

Ricky Whittle, Emily Browning, Ian McShane, Jonathan Tucker, Sean Harris, Crispin Glover.

Το cast που πλέον έχει συμπληρωθεί περιλαμβάνει τους:

Ricky Whittle ("The 100") - Shadow Moon
Emily Browning ("Sucker Punch") - Laura Moon
Sean Harris ("Prometheus") - Mad Sweeney Πρώτη Ματιά Στο "American Gods" Του Starz
Ian McShane ("Ray Donovan") - Mr. Wednesday
Yetide Badaki ("Aquarius") - Bilquis
Bruce Langley ("Deadly Waters") - Technical Boy
Jonathan Tucker ("Kingdom") - Low Key Lyesmith
Crispin Glover ("Charlie's Angels") - Mr. World
Cloris Leachman ("Malcom in The Middle")
Peter Stormare ("Fargo")
Chris Obi ("Snow White and the Huntsman")
Mousa Kraish ("Fast & Furious").

Αν και το project δεν διαθέτει την λάμψη που θα είχε αν είχε παραμείνει στο HBO, η παρουσία του Bryan Fuller σε συνδυασμό με την ενεργή συμμετοχή του συγγραφέα του βιβλίου, Neil Gaiman, αφήνει κάποιες ελπίδες για ένα αξιόλογο τελικό αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα της πολύ φιλόδοξης και ακριβής σειράς, θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.