Πρώτες Πληροφορίες Γύρω Απο Το Disney+

0

Ο πόλεμος του streaming όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά φαίνεται να κλιμακώνεται κιόλας, καθώς πρίν απο λίγες ώρες η Disney έδωσε τα πρώτα στοιχεία γύρω απο την δική της πλατφόρμα, που αφορούν τόσο το περιεχόμενο όσο και το πιο σημαντικό κομμάτι απ'όλα, την τιμή των υπηρεσιών της.

Πηγαίνοντας κατευθείαν στο "ψητό", η Disney ανακοίνωσε πως η λειτουργία της δικής της υπηρεσίας streaming θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σταδιακά και μέσα σε διάστημα δυο χρόνων, θα είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Το βασικό πακέτο θα ξεκινά απο τα $7 δολάρια/μήνα (6.2€), ή ετήσια συνδρομή στα 70$ δολάρια/μήνα (62€) ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο θα κρατήσει αυτή η προνομιακή τιμή.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, ο συνδρομητής του Disney+ θα έχει πρόσβαση στους τίτλους της Disney, της Pixar, της Marvel, της Lucasfilm, της 20th Century Fox και του NatGeo.

Με βάση τους τίτλους των προαναφερθέντων στούντιο και εταιρειών παραγωγής, το Disney+ θα ξεκινήσει την λειτουργία του με ενα πολύ πλούσιο κατάλογο ταινιών, όμως τι γίνεται με τις νέες παραγωγές? Εκεί τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά και πλούσια, καθώς αν εξαιρέσει κανείς το "The Mandalorian", την πρώτη live action σειρά του "Star Wars", καμία απο τις υπόλοιπες παραγωγές που έχει ανακοινώσει το Disney+ (και που θα δούμε πιο αναλυτικά στις επόμενες ημέρες), δεν φαίνονται να διαθέτουν υψηλό προφίλ.

Συνοψίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις απο τον νέο μεγάλο παίκτη του streaming, αυτό που μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει, είναι ότι η Disney κάνει ενα γερό μπάσιμο στο χώρο με αιχμή του δόρατος την χαμηλή τιμή και την υπάρχουσα ταινιοθήκη και πολύ λιγότερο την παραγωγή δελεαστικών νέων παραγωγών.

Όμως τι αλλαγές θα φέρει το Disney+ στη δική μας χώρα, όπου αυτή την στιγμή κυριαρχεί απόλυτα το Netflix? Για το άμεσο διάστημα καμία, καθώς πιστεύουμε οτι θα περάσουν τουλάχιστον δυο χρόνια μέχρι η υπηρεσία της Disney να μπορεί να προσφέρει περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους στη χώρα μας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.