Πρώτες Λεπτομέρειες Γύρω Από Την Σειρά Του "Alien"

0

Ύστερα από ένα κινηματογραφικό σύμπαν που μέχρι σήμερα αποτελείται από έξι φιλμ, πολύ σύντομα το franchise του "Alien" θα αποκτήσει και την δική του τηλεοπτική σειρά.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Noah Hawley ("Legion", "Fargo", "Lucy in the Sky"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον δημιουργό του franchise Ridley Scott.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο δημιουργός της σειράς Noah Hawley αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες γύρω από την πλοκή της τηλεοπτικής σειράς που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της.

"Η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς δεν θα έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Ellen Ripley (Sigourney Weaver), καθώς θεωρώ πως η ιστορία της ολοκληρώθηκε άψογα και δεν είχα να προσθέσω κάτι το καινούργιο. Πλέον, η ιστορία θα μεταφερθεί στη Γη, κάτι τελείως καινούργιο στην ιστορία του franchise.

Οι ιστορίες των φιλμ ήταν πάντοτε παγιδευμένες, παγιδευμένες σε μια φυλακή, παγιδευμένες σε ένα διαστημόπλοιο. Και έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον να την ανοίξουμε λίγο, σκεπτόμενος το 'τι θα συμβεί αν δεν μπορείς να το περιορίσεις?. Νομίζω πως ήρθε η ώρα τα τέρατα να μπήξουν τα νύχια τους σε αυτούς τους κοστουματους executives, που υπήρξαν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο τόσων πολλών υπαλλήλων, που στάλθηκαν στον θάνατο χωρίς να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν."

Αν και το concept του franchise είναι ούτως η άλλως ενδιαφέρον, η ιδέα μιας τηλεοπτικής σειράς του "Alien" που θα εξελίσσεται στη Γη, ανεβάζει και άλλο τον πήχη των προσδοκιών, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε τα άψογα σχεδιασμένα τέρατα να "σουλατσάρουν" και να σπέρνουν τον πανικό στον πλανήτη μας.

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του "Alien", θα διατεθεί μέσα από το "FX on Hulu" (πιθανότατα στις αρχές του 2023), στα πλαίσια της συνεργασίας ανάμεσα στο συνδρομητικό δίκτυο FX και την υπηρεσία streaming HULU, που ανήκει στην Disney...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.