Πρώτες Εικόνες Απο Την 2η Σαιζόν Του "Daredevil"

0

Λίγες ημέρες πρίν απο την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την πρεμιέρα της δεύτερης σαιζόν του "Daredevil", το Netflix συνεχίζει την 'διαρροή' φωτογραφιών απο τα γυρίσματα της νέας σαιζόν. Μέσα απο τις φωτογραφίες της παραγωγής διακρίνουμε τους πρωταγωνιστές της πρώτης σαιζόν, αλλά και τα νέα πρόσωπα της δεύτερης που είναι ο Jon Bernthal ("The Walking Dead") στο ρόλο του Frank Castle-Punisher και η Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation"), που θα υποδυθεί την Elektra και το ερωτικό ενδιαφέρον του Daredevil.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Drew Goddard ("The Cabin in the Woods"), ενώ χρέη showrunners στην δεύτερη σαιζόν θα εκτελέσουν οι Doug Petrie ("Buffy the Vampire Slayer", "American Horror Story") και Marco Ramirez ("Sons of Anarchy"), αντικαθιστώντας τον Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus") που δυστυχώς αποχώρησε.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Scott Glenn και Rosario Dawson ενώ τα νέα πρόσωπα στην δεύτερη σαιζόν θα είναι η Elodie Yung ("G.I. Joe: Retaliation") που θα υποδυθεί την Elektra, ο Jon Bernthal ("The Walking Dead") στο ρόλο του Frank Castle-Punisher και ο Stephen Rider στο ρόλο του Blake Tower.

Υστερα απο μια πολύ καλή πρώτη σαιζόν που απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια και τον ανεπίσημο τίτλο της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς της Marvel, το "Daredevil" επιστρέφει με νέα επεισόδια, αλλά χωρίς την παρουσία του Vincent D'Onofrio, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του ερμηνεία στο ρόλο του Wilson Fisk.

Δείτε τις εικόνες:

daredevil seasoΠρώτες Εικονες απο την δευτερη σαιζόν του Daredeviln 2 photos

Elodie Yung - Elektra

Πρώτες Εικονες απο την δευτερη σαιζόν του Daredevil

Jon Bernthal - Frank Castle/Punisher

Πρώτες Εικονες απο την δευτερη σαιζόν του Daredevil

Charlie Cox - Daredevil

Πρώτες Εικονες απο την δευτερη σαιζόν του Daredevil

Charlie Cox & Jon Bernthal

Πρώτες Εικονες απο την δευτερη σαιζόν του Daredevil

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.