Πρώτες Εικόνες Από Το Τηλεοπτικό "The Stand"

0

Το CBS All Access κυκλοφόρησε μέσα από το Vanity Fair, τις πρώτες εικόνες από το "The Stand", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης και διάσημης νουβέλας του Stephen King. Μια νουβέλα 800+ σελίδων που προβλημάτισε το Hollywood όσο λίγες, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την μεταφορά της να ξεκινά απο τον κινηματογράφο. Ένας σχεδιασμός που τελικά ναυάγησε, αφού πρώτα έγιναν αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες από διάφορους σκηνοθέτες όπως οι David Yates, Scott Cooper και Paul Greengrass.

"Η ιστορία εξελίσσεται πρίν, κατά την διάρκεια και μετά απο μια παγκόσμια επιδημία που σκοτώνει το 99% του πληθυσμού της Γής. Νέοι σύμμαχοι και κοινότητες αναδύονται στην νέα εποχή, με πιο σημαντικές το ειρηνικό καταφύγιο της Mother Abigail και την πόλη της ανομίας που ηγείται ο δαιμονικός Randall Flagg."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Ben Cavell ("SEAL Team"), μαζί με τον Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Στο ρόλο του The Man in Black/Randall Flagg, βρίσκεται ο Alexander Skarsgard ("Big Little Lies"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Marsden ("Westworld"), Whoopi Goldberg ("Ghost"), Amber Heard ("Aquaman"), Odessa Young ("A Million Little Pieces"), Henry Zaga ("The New Mutants"), Jovan Adepo ("The Leftovers"), Owen Teague ("Bloodline"), Brad William Henke ("Orange Is the New Black"), Heather Graham ("Austin Powers"), Nat Wolff ("Death Note"), Henry Zaga ("13 Reasons Why"), Greg Kinnear ("As Good as It Gets"), Daniel Sunjata ("Rescue Me") και Olivia Cheng ("Deadly Class").

Αν και οι πρώτες εικόνες δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα τηλεοπτική μεταφορά του "The Stand" θα είναι πολύ καλύτερη από την μίνι σειρά του 1994, καθώς διαθέτει ένα πολύ πλούσιο cast και πολύ υψηλότερο επίπεδο παραγωγής.

Η σειρά που φαντάζει πολύ επίκαιρη, ξεκίνησε τα γυρίσματα της λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και πλέον βρίσκεται σε παύση, αλλά αναμένεται να συνεχίσει την παραγωγή μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στο 2021.

Δείτε τις εικόνες:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.