Πρώτα Teasers Απο Το "Servant" Του M. Night Shyamalan

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers απο το "Servant", την τηλεοπτική σειρά τρόμου του M. Night Shyamalan. Αν και τα teasers δεν αποκαλύπτουν τίποτε γύρω απο την πλοκή, πέρα απο μια creepy ατμόσφαιρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η σειρά εστιάζει σε ενα ζευγάρι, που θα προσλάβει μια νταντά για την φροντίδα του νεογέννητου παιδιού τους, μια απόφαση που κρίνοντας απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα μετανιώσουν πικρά.

"Η σειρά ακολουθεί ενα ζευγάρι απο την Philadelphia, τους Dorothy (Lauren Ambrose) και Sean Turner (Toby Kebbell), οι οποίοι θρηνούν ύστερα απο ανείπωτη τραγωδία. Μια τραγωδία που θα προκαλέσει ενα ρήγμα στο γάμο τους, που θα ανοίξει την πόρτα σε μια μυστηριώδη δύναμη που θα εισέλθει στο σπίτι τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tony Basgallop ("Hotel Babylon", "Berlin Station"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, S.J. Son, Jeffrey Mowery, Lauren Ambrose, Erinn Anova, Sarah Biermann, Ronald Melton Braxton, Lyman Chen, Blaise Corrigan, Sugey Cruz-Everts.

Το "Servant" θα διατεθεί μέσα απο το Apple Tv+ στις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε τα teasers:

#1

#2

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.