Πρώτα Teasers Απο Το "Santa Clarita Diet"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers απο το "Santa Clarita Diet", μια νέα τηλεοπτική σειρά που χαρακτηρίζεται σαν μαύρη κωμωδία.

"Η ιστορία ακολουθεί το παντρεμένο ζευγάρι των Joel και Sheila, οι οποίοι ζούν μαζί με την κόρη τους μια κατά κάποιο τρόπο δυστυχισμένη ζωή στο Santa Clarita, ένα προάστειο του Los Angeles. Όμως, η κατάσταση θα αλλάξει δραματικά όταν η Sheila θα βιώσει μια μεγάλη και δραστική αλλαγή που θα οδηγήσει τις ζωές τους σε ένα δρόμο θανάτου και καταστροφής."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Victor Fresco ("My Name Is Earl", "Better Off Ted"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Joel και Sheila βρίσκονται οι Timothy Olyphant ("Justified") και Drew Barrymore ("Charlie's Angels") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Thomas Crawford, Christina Ferraro, Terry Walters, Ramona Young, Natalie Morales, Bernadette Balagtas, Leslie Dianne.

Με τολμηρή ιστορία και ένα γνωστό πρωταγωνιστικό δίδυμο, το "Santa Clarita Diet" φαντάζει σαν ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ο κανιβαλλισμός και η κωμωδία φαντάζουν σαν ένας περίεργος συνδυασμός.

Το "Santa Clarita Diet" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 3 Φεβρουαρίου.

Δείτε τα teasers:

#1

#2

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.