Πρώτα Teasers Απο Την 2η Σαιζόν Του "Les Revenants"

0

Το Canal+ κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers απο την δεύτερη σαιζόν του "Les Revenants", της γαλλικής τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου.

"Εξι μήνες μετά το τέλος της πρώτης σαιζόν, η Adele είναι έτοιμη να γεννήσει το παιδί του Simon, ενώ την ίδια ώρα η Lena και ο πατέρας της Jerome αναζητούν απεγνωσμένα την Claire και την Camille. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, όταν ένας ξένος με το όνομα Berg - ο οποίος γνωρίζει πολύ περισσότερα απ΄όσα ισχυρίζεται - καταφθάνει στην πόλη. Και το χειρότερο: ενα νέο κύμα νεκρανάστασης είναι έτοιμο να χτυπήσει την πόλη."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Fabrice Gobert ("Lights Out"), ενώ πρωταγωνιστούν οι Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme, Céline Sallette, Samir Guesmi, Grégory Gadebois, Guillaume Gouix, Pierre Perrier, Jean-François Sivadier, Alix Poisson, Yara Pilartz, Jenna Thiam, Swann Nambotin και Laurent Lucas.

Υστερα απο μια επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, το "Les Revenants" επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο, την ίδια ώρα που η αποτυχημένη αμερικανική διασκευή του Carlton Cuse, ακυρώθηκε απο την πρώτη κιόλας σαιζόν.

Η δεύτερη σαιζόν "Les Revenants", θα αποτελείται απο 8 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Teaser #1

Teaser #2

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.