Πρώτα Promos Απο Την 4η Σαιζόν Του "Halt And Catch Fire"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε τα πρώτα promos απο την τέταρτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Halt And Catch Fire", που δυστυχώς θα είναι και η τελευταία.

"Η νέα σαιζόν βρίσκει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να βιώνουν τις πρώτες ημέρες του internet και των προγραμμάτων πλοήγησης (web browsers), συλλογιζόμενοι τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό πεπρωμένο τους, την ώρα που η ανταγωνιστική φύση του κόσμου της τεχνολογίας εξακολουθεί να περιπλέκει και να επηρρεάζει τις σχέσεις τους."

Πρώτα Promos Απο Την 4η Σαιζόν Του "Halt And Catch Fire"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Cantwell & Chris Rogers, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Mark Johnson και Melissa Bernstein ("Breaking Bad", "Rectify").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Lee Pace ("Pushing Daisies"), Mackenzie Davis ("Smashed"), Scoot McNairy ("Monsters", "Argo"), Kerry Bishé ("Argo", "Grand Piano") και Toby Huss ("Cowboys & Aliens"), ενώ το νέο πρόσωπο θα είναι η Anna Chlumsky ("Veep"), η οποία θα υποδυθεί την Dr. Katie Herman, μια επιστήμονα της Οντολογίας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ιστορίας.

Πρώτα Promos Απο Την 4η Σαιζόν Του "Halt And Catch Fire"

Αν και το "Halt and Catch Fire" δεν έσπασε ποτέ τα κοντέρ της τηλεθέασης, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι αποτέλεσε μια άκρως ποιοτική σειρά, με εξαιρετικές ερμηνείες απο το πολύ ταλαντούχο cast.

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "Halt and Catch Fire" θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου με διπλό επεισόδιο.

Promo #1:

Promo #2:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.