Πρώτα Promos Απο Την 2η Σαιζόν Του "Gotham"

0

Το δίκτυο FOΧ κυκλοφόρησε τα πρώτα promos απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Gotham".

"Ολοι γνωρίζουν τον Αρχηγό της Αστυνομίας Gordon. Είναι ένας απο τους μεγαλύτερους πολέμιους του εγκλήματος, ένας άνδρας που η φήμη του είναι συνώνυμη με το νόμο και την τάξη. Ομως πόσα ξέρουμε για την ιστορία του Gordon και την άνοδο του απο νεοσύλλεκτος αστυνομικός σε αρχηγό της αστυνομίας?
Τι χρειάστηκε για να βρεί το δρόμο μέσα απο τα πολλαπλά επίπεδα που μυστικά διοικούσαν την Gotham City, το μέρος που γέννησε τους πιο εμβληματικούς "κακούς" του κόσμου? Και ποιές ήταν οι συνθήκες που δημιούργησαν τις εξωπραγματικές προσωπικότητες της Catwoman, του Penguin, του Riddler, του Two-Face και του Joker?"

Δημιουργός και σεναριογράφος της νέας σειράς είναι ο Bruno Heller ("Rome", "The Mentalist"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Danny Cannon ("Nikita").

Πρωταγωνιστούν οι Ben McKenzie, Morena Baccarin, Donal Logue, Robin Lord Taylor, Sean Pertwee, Camren Bicondova, David Mazouz, Erin Richards, Cory Michael Smit, ενώ τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι James Frain και Jessica Lucas.

Υστερα απο μια μετριότατη πρώτη σαιζόν, που αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών, η δεύτερη σαιζόν του "Gotham" δεν αναμένεται να είναι και πολύ καλύτερη, καθώς το concept της σειράς φαντάζει τόσο λανθασμένο που πολύ δύσκολα θα μπορούσε τώρα να αλλάξει σε κάτι πιο ενδιαφέρον.

Η δεύτερη σαιζόν του "Gotham" που έχει τον τίτλο "Rise of the Villains" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Fox.

Promo #1:

Promo #2:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.