Πρώτα Promos Απο Το "Mr. Mercedes"

0

Το Audience Network (πρώην Freeview), κυκλοφόρησε τα πρώτα promos απο το "Mr. Mercedes", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Stephen King.

Το πρώτο teaser μας δίνει την πρώτη γεύση, ενώ το δεύτερο συνδυάζει σκηνές απο τα γυρίσματα και συνεντεύξεις με τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές αλλά και τον Stephen King, ο οποίος φαίνεται να έχει δώσει τις ευλογίες του στην νέα σειρά που εκ πρώτης όψεως φαντάζει αξιόλογη.

"Κατά την διάρκεια ενός παγωμένου απογεύματος σε μια υποβαθμισμένη πόλη των Μεσοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, απελπισμένοι εργάτες βρίσκονται στην ουρά για μια θέση εργασίας. Χωρίς καμία προειδοποίηση, ένας οδηγός με μια κλεμμένη Mercedes πέφτει πάνω στον κόσμο και αμέσως μετά συνεχίζει την πορεία του και φεύγει. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκαπέντε τραυματίστηκαν και ο δόλοφονος ξέφυγε.

Σε ένα άλλο σημείο της πόλης, αρκετούς μήνες αργότερα, ένας συνταξιούχος αστυνομικός με το όνομα Bill Hodges παράμενει στοιχειωμένος απο το άλυτο έγκλημα. Οταν θα λάβει ένα παρανοϊκό γράμμα απο κάποιον που απειλεί με μια ακόμη πιο διαβολική επίθεση, ο Bill ξυπνά απο την θλιμένη και κενή συνταξιοδότηση, αποφασισμένος να αποτρέψει μια νέα τραγωδία.

Ο Brady Hartsfield ζεί μαζί με την αλκοολική μητέρα του, στο σπίτι οπου γεννήθηκε. Του άρεσε πολύ η αίσθηση του θανάτου κάτω απο τις ρόδες της Mercedes και θα θέλει να νιώσει αυτή την έξαψη ξανά. Μόνο ο Bill Hodges, με δυο ασυνήθιστους συμμάχους, μπορεί να αποτρέψει τον δολοφόνο πρίν να ξαναχτυπήσει. Και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, επειδή η επόμενη αποστολή του Brady, αν πετύχει, θα σκοτώσει ή θα σακατέψει χιλιάδες."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο David E. Kelley ("Boston Legal", "Ally McBeal", "Big Little Lies"), ενώ την σκηνοθεσία των περισσότερων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Jack Bender ("Game of Thrones"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Stephen King.

Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Mr. Mercedes"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Bill Hodges και Brady Hartsfield βρίσκονται οι Brendan Gleeson("Troy", "Braveheart") και Harry Treadaway ("Penny Dreadful") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kelly Lynch ("Cocktail"), Mary Louise-Parker ("Red", "Weeds"), Holland Taylor ("The Truman Show"), Jharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe και Ann Cusack.

Το "Mr. Mercedes" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

Δείτε τα promos:

#1

#2

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.