Πρώτα Promos Απο Το "Feud" Του FX

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε τα πρώτα promos απο το "Feud", την νέα τηλεοπτική σειρά του Ryan Murphy που έχει την μορφή ανθολογίας, με την κάθε σαιζόν να εστιάζει σε κάποια διάσημη διαμάχη του παρελθόντος.

"Η πρώτη σαιζόν του Feud εστιάζει στην θρυλική αντιπαλότητα ανάμεσα σε δυο απο τις μεγαλύτερες γυναίκες ηθοποιούς όλων των εποχών, την Joan Crawford και την Bette Davis. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 1962, σε μια ταινία που ήλπιζαν ότι θα αναζωογονούσε τις καριέρες τους. Το αποτέλεσμα ήταν το "What Ever Happened to Baby Jane?", μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και 5 υποψηφιότητες για Oscar. Ομως για τις δυο πρωταγωνίστριες, το να δουλέψουν μαζί ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Brad Pitt και Dede Gardner.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Joan Crawford και Bette Davis, βρίσκονται οι Jessica Lange και Susan Sarandon αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfred Molina, Stanley Tucci, Judy Davis, Kathy Bates, Sarah Paulson, Catherine Zeta-Jones και Dominic Burgess.

Με πολύ πλούσιο και αξιόλογο cast, η πρώτη σαιζόν της πρωτότυπης σειράς του Ryan Murphy φαντάζει ενδιαφέρουσα, αν και δεν προσφέρεται για όλα τα γούστα.

Το "Feud" θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου, στο FX.

Δείτε τα promos:

#1

#2

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.