Προχωρά Κανονικά Η 3η Σαιζόν Του "Twin Peaks"

0

Υστερα απο την θυελώδη αποχώρηση του David Lynch απο το project πρίν απο ενάμιση μήνα, η επιστροφή της cult δραματικής σειράς "Twin Peaks" φαινόταν ότι δεν έχει έχει ευτυχή κατάληξη, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τρίτη σαιζόν χωρίς τον δημιουργό της.

Ο Lynch είχε αποχωρήσει απο το εγχείρημα λόγο ασυμφωνίας με το δίκτυο Showtime για τον προϋπολογισμό της τρίτης σαιζόν. Ομως ύστερα απο συνεχείς διαπραγματεύσεις, το χάσμα στο budget φαίνεται πως γεφυρώθηκε, καθώς ο εκκεντρικός σκηνοθέτης ανακοίνωσε μέσα απο το Twitter ότι όχι μόνο επιστρέφει, αλλά και ότι η τρίτη σαιζόν θα αποτελείται απο περισσότερα επεισόδια.

david-lynch-twin-peaks

Σύμφωνα με τον David Nevins του Showtime:

"Τελικά οι επιπλέον ζυμώσεις άξιζαν τον κόπο και το φλυτζάνι είναι ακόμη μεγαλύτερο απ'ότι περιμέναμε. Ο David Lynch θα σκηνοθετήσει όλο το project που πλέον θα είναι και μεγαλύτερο απο τις 9 ώρες που αρχικά είχαμε προγραμματίσει."

Αν και το Showtime δεν έχει ξεκαθαρίσει το πόσα ακριβώς θα είναι τα επεισόδια τελικά, η παρουσία και μόνο του David Lynch στην σκηνοθεσία και του Kyle MacLachlan στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αρκούν για την δημιουργία υψηλών προσδοκιών.

Η τρίτη σαιζόν του "Twin Peaks" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016, την χρονιά που η σειρά θα κλείσει 25 χρόνια απο την πρώτη της πρεμιέρα.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.