Πράσινο Φώς Για Το Τηλεοπτικό "Sin City"

0

Ύστερα απο αρκετά χρόνια συζητήσεων και προτάσεων, η τηλεοπτική μεταφορά του "Sin City" φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Legendary Television συμφώνησε με τον δημιουργό του comic Frank Miller, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Robert Rodriguez.

Το εντυπωσιακό neo-noir comic του Miller εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991 μέσα απο την ανθολογία "Dark Horse Comics" και συνεχίστηκε με ανεξάρτητες κυκλοφορίες μέχρι το 2000, αποσπώντας αρκετά βραβεία.

Το 2005, το comic μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με σκηνοθετικό δίδυμο τους Robert Rodriguez και Frank Miller, ενα πρωτοποριακό φίλμ, με εντυπωσιακή κινηματογράφηση, μοναδική αισθητική και πολύ πλούσιο cast που περιλάμβανε τους Clive Owen, Bruce Willis, Benicio del Toro, Mickey Rourke, Carla Gugino, Elijah Wood και Rosario Dawson. Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου φίλμ οδήγησε στην δημιουργία του sequel "Sin City: A Dame to Kill For" [2014], που όμως δεν κατάφερε να κινηθεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Πράσινο Φώς Για Το Τηλεοπτικό "Sin City"

Εκτός απο την τηλεοπτική μεταφορά, η συμφωνία ανάμεσα στην Legendary Television και τον Frank Miller, περιλαμβάνει και μια αυστηρώς ακατάλληλη animated τηλεοπτική σειρά, που θα έχει στη θέση των παραγωγών τους Stephen L’Heureux και Silenn Thomas.

Η σειρά που ακόμη δεν διαθέτει ακόμη τηλεοπτική στέγη, πιθανότατα θα καταλήξει σε κάποια απο τις μεγάλες συνδρομητικές υπηρεσίες streaming, καθώς πλέον μόνο αυτές μπορούν να εγγυηθούν το budget αλλά και την δημιουργική ελευθερία που θα χρειαστεί μια τηλεοπτική σειρά με το προφίλ του "Sin City".

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια απο το πρώτο εξαιρετικό φίλμ, το brand του "Sin City" εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον και αν η τηλεοπτική μεταφορά υλοποιηθεί σωστά, τότε οι οθόνες μας θα ομορφύνουν ξανά απο την εντυπωσιακή αισθητική του...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.