Πράσινο Φως Για Το "The X-Files"? [Updated]

0

Υστερα απο μήνες εικασιών και φημών για την επιστροφή του "The X-Files" στην τηλεόραση, τα πράγματα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν, καθώς τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με το TV Wise, το δίκτυο Fox ύστερα απο πολλές διαβουλεύσεις με τον δημιουργό της σειράς Chris Carter, βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει το πράσινο φως για την επιστροφή της cult σειράς στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τις πηγές του site, το δίκτυο βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγγελία ενός μικρού αριθμού επεισοδίων, που θα κυμανθεί απο έξι εως δέκα, κάτι ανάλογο με αυτό που έπραξε και με το “24”..

Ενα γεγονός που επιβεβαιώνεται και απο τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωταγωνιστή της σειράς David Duchovny:

"Υποθέτω ότι αργα η γρήγορα θα συμβεί. Αυτό που μένει να δούμε είναι σε τι μορφή και με πόσα επεισόδια θα γίνει αυτό. Εννοείται πως δεν θα μπορούσα ή δεν θα ήθελα να κάνω μια ολόκληρη και πλήρη σαιζόν. Θα γίνει με την μορφή μιας περιορισμένης σαιζόν. Είμαστε όλοι ηλικιωμένοι και δεν έχουμε την ενέργεια για μια ολόκληρη σαιζόν."

Για εμας προσωπικά το πιο σημαντικό δεν είναι το πόσο επεισόδια θα προβληθούν, αλλά το πόσο καλογραμμένα θα είναι, καθώς η πλοκή ήταν και η ραχοκοκκαλιά της σειράς. Με μια καλή ιστορία, και με δεδομένη την επιστροφή των David Duchovny και Gillian Anderson, το "The X-Files" μπορεί να αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός για τους πολλούς θαυμαστές της σειράς...

[Update]

Ο παραγωγός της σειράς Chris Carter επιβεβαίωσε ότι η το "The X-Files" θα επιστρέψει στην τηλεόραση με την μορφή event-series και θα αποτελείται απο έξι επεισόδια. Η παραγωγή των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

i-want-to-believe-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.