Η Paramount TV Ετοιμάζει Την Διασκευή Του "Maniac"

0

Σύμφωνα με το THR, η Paramount TV και η Anonymous Content ετοιμάζουν την τηλεοπτική σειρά "Maniac", την αγγλόφωνη διασκευή της ομώνυμης Νορβηγικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στην Νορβηγική τηλεόραση το 2015.

"Η ιστορία εστιάζει στον Espen, έναν 30+ άνδρα που τον αγαπούν όλοι. Η κάθε μέρα είναι ένα party και οι εμπειρίες του δεν έχουν όριο. Συναντούμε τον Espen σε διάφορες καταστάσεις όπου όλα είναι τέλεια και ότι και να συμβεί, ο Espen ξέρει πως να το χειριστεί. Είναι απλά πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Espen έχει αποδράσει μέσα στο μυαλό του και κατοικεί πλέον σε έναν φανταστικό κόσμο. Στην αληθινή ζωή του όμως, είναι ένας ασθενής της ψυχιατρικής πτέρυγας..."

Η Paramount TV Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Maniac"

Στην σκηνοθεσία της αμερικανικής διασκευής που βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου, θα βρεθεί ο Cary Fukunaga, ο οποίος σκηνοθέτησε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν του "True Detective", μια πολύ επιτυχημένη πρακτική που αναμένεται να εφαρμοστεί και στο "Maniac".

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει ήδη εξασφαλίσει τους Emma Stone ("Birdman", "The Amazing Spider-Man") και Jonah Hill ("The Wolf of Wall Street", "Superbad"), ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το project που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει τηλεοπτική στέγη, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών δικτύων, καθώς εκτός απο αξιόλογους συντελεστές διαθέτει και μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιστορία...

[UPDATE 24/03/2016]
Τελικά η σειρά βρήκε τηλεοπτική στέγη, καθώς το Netflix παρήγγειλε τα πρώτα 10 επεισόδια.

Δείτε το trailer της Νορβηγικής σειράς:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.