Η Paramount TV Ετοιμάζει Τη Σειρά "Christodora"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount TV ετοιμάζει το "Christodora", μια νέα limited σειρά που είναι βασιαμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Tim Murphy που εκδόθηκε μόλις χθές.

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου:

"Σε αυτή την έντονη και συναρπαστική νουβέλα, ο Tim Murphy ακολουθεί μια ποικιλόμορφη ομάδα χαρακτήρων, οι μοίρες των οποίων αλληλοσυνδέονται μέσα απο το Christodora, ένα εμβληματικό κτίριο στο East Village του Manhattan. Το Christodora αποτελεί το σπίτι της Milly και του Jared, ένα προνομιούχο νεαρό ζευγάρι με καλλιτεχνικές φιλοδοξίες.
Γείτονας τους είναι ο Hector, ενας gay Πορτορικανός που κάποτε υπήρξε ένας ένθερμος ακτιβιστής του AIDS, και που πλέον είναι ένας μοναχικός χρήστης ναρκωτικών που θα δεί τη ζωή να αλληλεπιδρά με αυτήν του ζευγαριού, με έναν τρόπο που κανείς δεν θα περίμενε. Την ίδια ώρα ο Mateo, ο υιοθετημένος γιός της Milly και του Jared, μεγαλώνει με την ευκαιρία του αυτοπροσδιορισμού και της λησμονιάς που προσφέρει η πόλη της Νέας Υόρκης.
Καθώς τα πρεζάκια και οι διαδηλωτές της δεκαετίας του 80' δίνουν τη σκυτάλη στους hipsters του 2000 και αυτοί με την σειρά τους στους πλούσιους κατοίκους της συνωστισμένης πόλης των γυάλινων πύργων του 2020, τεράστιες αλλαγές συγκλονίζουν τις ζωές της Milly και του Jared και του αστερισμού των ανθρώπων δίπλα τους."

Το σενάριο της δραματικής σειράς έχουν αναλάβει ο Mauricio Zacharias ("Little Men") και ο Ira Sachs ("Keep The Lights On", "Love Is Strange"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη και παραγωγού, μαζί με τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο Cary Fukunaga (True Detective")...

Η Paramount TV Ετοιμάζει Τη Σειρά "Christodora"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.