Οριστικά Στις 11 Αυγούστου Η Συνέχεια του "Breaking Bad"

0

Αν και αρχικά, το τηλεοπτικό δίκτυο AMC είχε ορίσει για τις 14 Ιουλίου την πρεμιέρα του τελευταίου μέρους της σειράς "Breaking Bad", με μια χθεσινή ανακοίνωση το δίκτυο διευκρίνισε ότι η σειρά τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Η σειρά, που έχει αποτελέσει μεγάλη επιτυχία, έχει κερδίσει 6 βραβεία Emmy με τον πρωταγωνιστή Bryan Cranston να κερδίζει το βραβείο Outstanding Lead Actor για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Στο «Breaking Bad» παρουσιάζεται η ζωή του Walter White, ενός ικανότατου χημικού που επιλέγει την διδασκαλία χημείας στο γυμνάσιο απορρίπτοντας υψηλόμισθες θέσεις εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες. Όταν όμως μαθαίνει ότι πάσχει απο ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το ιδιοφυές ταλέντο του στη χημεία για την παρασκευή υψηλής ποιότητας κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, έτσι ώστε να διασφαλίσει την οικογένεια του οικονομικά προτού πεθάνει.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Vince Gilligan («The X-Files») ενώ πρωταγωνιστούν οι Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Steven Michael Quezada, Jonathan Banks.

Το τελευταίο μέρος της σειράς, αποτελείται απο 8 επεισόδια και θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου στο AMC.

Δείτε το video απο τα γυρίσματα του τελευταίου μέρους:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.