Οι "Vikings" Μετακομίζουν Στο Netflix

0

Σε δυο εβδομάδες (4 Δεκεμβρίου) ξεκινά η έκτη και τελευταία σεζόν του "Vikings", μια εξαιρετική σειρά που ύστερα απο έξι σεζόν φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Τα καλά νέα όμως ήρθαν και πάλι απο το Netflix, το οποίο ανακοίνωσε πως παράγγειλε το "Vikings: Valhalla" μια νέα ιστορική σειρά απο τους ίδιους παραγωγούς, που εξελίσσεται μετά από τα γεγονότα της αγαπημένης σειράς του History.

Αν και η πλοκή της νέας σειράς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η ιστορία εξελίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σειράς και εστιάζει σε αρκετούς διάσημους ήρωες της Σκανδιναβικής ιστορίας συμπεριλαμβανομένων των Harald Harada, Leif Erikson, Freydis και King William the Conqueror.

Οι "Vikings" Μετακομίζουν Στο Netflix

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο Jeb Stuart ("The Fugitive", "Die Hard"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Hirst ("The Tudors", "Camelot"), o δημιουργός του "Vikings".

Σύμφωνα με τον Michael Hirst:

"Γνωρίζω πως τα εκατομμύρια των θαυμαστών της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο θα ενθουσιαστούν απο την υποστήριξη που δείχνουν η MGM και το Netflix. Ο Jeb Stuart είναι ενας εξαιρετικός σεναριογράφος, που θα φέρει μια νέα και ισχυρή οπτική γύρω απο τις ιστορίες των πιο διάσημων Vikings της ιστορίας."

Ενώ σύμφωνα με τον Channing Dungey, τον αντιπρόεδρο πρωτότυπων σειρών του Netflix:

"Το 'Vikings: Valhalla' υπόσχεται να γίνει αυτό που οι θαυμαστές αγαπούν γύρω απο αυτό το franchise: έντονη και ασταμάτητη δράση, βασισμένη σε πλούσιος χαρακτήρες σε μια δραματική αφήγηση, που ρίχνει φώς στην οικογένεια, την αφοσίωση και την εξουσία."

Με την παρουσία των ίδιων συντελεστών πίσω απο τις κάμερες και την υποστήριξη του Netflix που εγγυάται ένα πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, η prequel σειρά του "Vikings" αναμένεται το ίδιο συναρπαστική με την πρώτη.

Μέχρι να ετοιμαστεί όμως το "Vikings: Valhalla", οι φίλοι του "Vikings" θα πρέπει να αρκεστούν με την έκτη σεζόν της original σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 4 Δεκεμβρίου στο History (Δείτε το trailer εδώ).

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.