Οι Πρωταγωνιστές του "Marvel’s Cloak & Dagger"

0

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Marvel να μεταφέρει το comic "Cloak and Dagger" στην μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο δίκτυο Freeform (θυγατρικό του ABC). Απότι φαίνεται η αυτή η μεταφορά προχωρά κανονικά, καθώς πρίν απο λίγες ώρες η Marvel ανακοίνωσε τα ονόματα των ηθοποιών που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

"Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί με το Marvel’s Cloak & Dagger του Freeform!

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Disney Channel και νυν τραγουδίστρια της Hollywood Records, Olivia Holt και ο Aubrey Joseph ("The Night Of", "Run All Night"), θα υποδυθούν την Tandy Bowen/Dagger, και τον Tyrone Johnson/Cloak αντίστοιχα!"

Οι Πρωταγωνιστές του "Marvel’s Cloak & Dagger"

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το δίκτυο Freeform (θυγατρικό του ABC) έχει παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν της σειράς, που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά ενός απο τα λιγότερο γνωστά comics της Marvel, που δημιούργησε ο συγγραφέας Bill Mantlo και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Ed Hannigan. Η πρώτη εμφάνιση του Cloak και της Dagger έγινε μέσα απο το τεύχος #64 του comic "Peter Parker, the Spectacular Spider-Man", τον Μάρτιο του 1982, ενώ ένα χρόνο αργότερα το δίδυμο απέκτησε την δική του έκδοση.

"Η ιστορία ακολουθεί το διαφυλετικό ρομάτζο ανάμεσα στην Tandy Bowen (Dagger) και τον Tyrone Johnson (Cloak), δυο εφήβους με τελείως διαφορετικά υπόβαθρα, που θα δούν τους εαυτούς τους να επιβαρύνονται και να αφυπνίζονται απο τις νέες σούπερ-δυνάμεις τους. Η Tandy εξαπολύει ακτίνες φωτός που εξουδετερώνουν τους ανθρώπους, ενώ ο Tyrone μπορεί να βυθίζει τους ανθρώπους στο απόλυτο σκοτάδι. Σύντομα οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ καλύτερα όταν είναι μαζί, όμως τα αίσθηματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον κάνει τον ήδη περίπλοκο κόσμο τους ακόμη πιο δύσκολο."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα σειρά αναμένεται να έχει πιο ανάλαφρο τόνο καθώς θα απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο νεανικό κοινό, ακολουθώντας την συνταγή των Young Adult παραγωγών, ένα γεγονός που σε συνδυασμό με την περιορισμένη δημιουργική ελευθερία που μπορεί να παρέχει το Freeform, αλλά και το πολύ νεαρό πρωταγωνιστικό δίδυμο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.