Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Syfy

0

Αν και το δίκτυο SyFy δεν φημίζεται για τις ιδιαίτερα ποιοτικές σειρές του, οι οποίες χαρακτηρίζονται απο το χαμηλό budget και τα προβληματικά σενάρια, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι γίνεται μια προσπάθεια αυτό να αλλάξει. Ετσι, εχθές τo Syfy ανακοίνωσε μια σειρά απο πολλά και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά projects. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν το "Ronin", το "Pax Romana", το "Clone", το “Letter 44” και το "The Magicians".

 

RONIN
ronin-syfy

Πρόκειται για την μεταφορά στη μικρή οθόνη του "Ronin", της σειράς comic του Frank Miller (300, Sin City) και της DC Entertainment.

"Οκτώ αιώνες μετά την αποτυχία ενός Ιαπωνέζου Ronin samurai να προστατέψει τον άρχοντα του απο ένα δαίμονα, ο Ronin επανέρχεται σε μια φουτουριστική και παρακμιακή Νέα Υόρκη, μέσα στο σώμα του Billy, ενός ιατρικού πειράματος. Τώρα ο Billy/Ronin κυνηγά τον ίδιο δαίμονα που έχει ξαναξυπνήσει. Και οι δυο αντίπαλοι θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο ενός μαγικού σπαθιού και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα αν δεν τα καταφέρουν."

 

PAX ROMANA
pax-romana-syfy

"Λίγο πρίν απο την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα ειδικών δυνάμεων ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, με σκοπό την "διόρθωση" του μέλλοντος, μέσα απο την αλλαγή του παρελθόντος. Ο προορισμός τους: η Αρχαία Ρώμη. Οι ρωμαϊκές λεγεώνες μάχονται εναντίον των σημερινών πολεμικών μηχανών, την ώρα που προκλητικές ιδέες εξερευνώνται, καθώς οι ηγέτες της αποστολής μάχονται για την δική τους προοπτική του πολιτισμού."

Το σενάριο υπογράφουν οι Matthew Federman & Stephen Scaia ("Jericho", “Warehouse 13”, "Human Target"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγού μαζί με τον David Alpert (The Walking Dead).

 

CLONE
clone-syfy

"Οταν ο πρώην στρατιώτης Luke Taylor ερευνά την ληστεία που έλαβε χώρα στο σπίτι του, πρός μεγάλη του έκπληξη ανακαλύπτει ότι ο ληστής ήταν ένας κλώνος του εαυτού του. Παρασυρόμενος σε μια τεράστια κυβερνητική συνομωσία, ύστερα απο την απαγωγή της συζύγου του, ο Luke πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις πολεμικές του ικανότητες και τις στρατιωτικές του επαφές για αποκαλύψει ένα μυστικό βιολογικό πείραμα."

Πρόκειται για τη μεταφορά του comic των Robert Kirkman ("The Walking Dead") και David Alpert, οι οποίοι θα αναλάβουν χρέη παραγωγών μαζί με τον David Schulner ("Dracula", "Ironside") που θα γράψει και το σενάριο.

 

LETTER 44
clone-syfy

"Είναι παράδοση ο απερχόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών να αφήνει ένα γράμμα στο νέο-εκλεχθέντα κάτοικο του Λευκού Οίκου. Μέσα απο αυτό το γράμμα, ο νέος Πρόεδρος Stephen Blades θα μάθει ένα συγκλονιστικό μυστικό: επτά χρόνια νωρίτερα, η NASA ανακάλυψε μια εξωγήινη κατασκευή στην Ζώνη των Αστεροειδών, μια περιοχή ανάμεσα στις τροχιές του Άρη και του Δία. Ενα πλήρωμα απο ηρωικούς αστροναύτες εστάλει σε μια αποστολή για να εξερευνήσει την κατασκευή, μια επική αποστολή που πλησιάζει πρός το τέλος της."

Sci-fi δραματική σειρά, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά comic του Charles Soule. Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Jonathan Mostow (Terminator 3) που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Eric Gitter (Scott Pilgrim vs the World), Peter Schwerin (The Flock), Renee Echevarria (4400, Terra Nova).

 

THE MAGICIANS
the-magicians-syfy

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα νεαρών στη Νέα Υόρκη, που σπουδάζουν την μαγεία και ανακαλύπτουν ότι ο φανταστικός κόσμος για τον οποίο διάβαζαν όταν ήταν μικροί, είναι αληθινός και αποτελεί μια μεγάλη απειλή για τη Γή."

Σειρά φαντασίας, βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Lev Grossman. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Sera Gamble ("Supernatural") και John McNamara ("Common Law", "In Plain Sight"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγού, μαζί με τον Michael London ("Lola Versus", "Milk").

 

divider

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές και ενδιαφέρουσες ιστορίες, οι νέες σειρές αν υλοποιηθούν σωστά, μπορούν να αλλάξουν το επίπεδο του δικτύου Syfy, τοποθετώντας το στο club των ισχυρών συνδρομητικών δικτύων...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.