Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

0

Ο πρώτος μήνας της main season διαθέτει αρκετές νέες τηλεοπτικές σειρές, όμως λίγες από αυτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν υψηλού προφίλ. Ανάμεσα τους η μεταφορά της σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας "Foundation" του Isaac Asimov, η μεταφορά του comic "Y: The Last Man" και οι υψηλού προφίλ δραματικές σειρές "American Rust" και "Scenes of a Marriage".

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου (Με σειρά πρεμιέρας)

 

"KIN" [AMC+]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

"Ένα αγόρι δολοφονείται και η οικογένεια του ξεκινά έναν πόλεμο συμμοριών με ένα διεθνές καρτέλ, έναν πόλεμο που είναι απίθανο να κερδίσουν. Είναι ο Δαυίδ ενάντια στον Γολιάθ. Με λιγότερα ατόμα, λιγότερα χρήματα και λιγότερα όπλα, η οικόγενεια των Kinsella βρίσκονται καθηλωμένοι στο οχυρό τους στο Δουβλίνο, καθώς οι επιχειρήσεις τους αποτυγχάνουν και οι τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες τους εξοντώνονται. Όμως έχουν κάτι που το καρτέλ δεν έχει, άρρηκτους δεσμούς αίματος και οικογένειας. Το 'Kin' είναι ένας κόσμος όπου οι γκανγκστερς αντιμετωπίζονται σαν παίκτες reality, με ψευδώνυμα και προφίλ διασημότητας, όπου οι δολοφόνοι ντύνονται σαν γυναίκες και οι έμποροι ναρκωτικών διατηρούν εξωτικά κατοικίδια στο λημέρι τους. Ένας κόσμος ναρκωτικών, όπλων, φόνων, αφοσίωσης, οικογένειας και ανδρών... και μιας γυναίκας."

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Ciarán Donnelly ("Altered Carbon", "Vikings") και ο Peter McKenna ("EastEnders", "Red Rock"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox, Ciarán Hinds, Aidan Gillen, Sam Keeley, Clare Dunne, Gwynne McElveen, Yeray Morillas, Paul Tylak, Baz Black, Una Carroll, Maria Doyle Kennedy, Emmett J. Scanlan, Hannah Adeogun, Yasmin Seky.

Πρεμιέρα: 9 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"AMERICAN RUST" [Showtime]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

"Βασισμένο στη διάσημη πρώτη νουβέλα του Philipp Meyer, το American Rust είναι ένα συναρπαστικό οικογενειακό δράμα, μια διαχρονική ιστορία του να θέλεις ένα καλύτερο μέλλον, την ώρα που είσαι δέσμιος του παρελθόντος. Η ιστορία της επιβίωσης και υπέρβασης, αφηγείται μέσα από τα μάτια του Del Harris, του πολύπλοκου και εκτεθειμένου αρχηγού της αστυνομίας της πόλης Rust Belt της Pennsylvania, μια πόλη γεμάτη από καλούς ανθρώπους που έχουν κάνει πολλές κακές επιλογές. Όταν ένας φόνος θα προκαλέσει αναταραχή στη πόλη, ο Harris θα πρέπει να αποφασίσει το πόσο μακριά θα φτάσει για να προστατέψει τον γιό της γυναίκας που αγαπά."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Dan Futterman ("Capote", "The Looming Tower"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα του Philipp Meyer. Πρωταγωνιστούν οι Jeff Daniels, Maura Tierney, Bill Camp, Mark Pellegrino, David Alvarez, Rob Yang, Alex Neustaedter, Julia Mayorga, Dallas Roberts, Clea Lewis.

Πρεμιέρα: 12 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"SCENES FROM A MARRIAGE" Μίνι Σειρά 5 Επεισοδίων [HBO]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

"Βασισμένη στο κλασικό φιλμ και την μίνι σειρά που δημιούργησε ο Ingmar Bergman το 1973, το 'Scenes from a Marriage' επανεξετάζει την εμβληματική απεικόνιση της αγάπης, του μίσους, του πόθου, της μονογαμίας, του γάμου και του χωρισμού, μέσα από την οπτική ενός σύγχρονου ζευγαριού Αμερικανών."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Hagai Levi, ("In Treatment", "The Affair"), ο οποίος εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη. Πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Oscar Isaac, Nicole Beharie, Tovah Feldshuh, Maury Ginsberg, Sunita Mani, Susan Pourfar, Daniella Rabbani, Shirley Rumierk, Tre Ryder και Corey Stoll.

Πρεμιέρα: 12 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"Y: THE LAST MAN" [HULU]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

"Η ιστορία εστιάζει στον Yorick Brown, τον τελευταίο άνδρα επιζών στη Γη, ύστερα από μια επιδημία που εξαφάνισε όλα τα θηλαστικά με το χρωμόσωμα Υ. Ο Yorick θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τον Ampersand, την αρσενική μαϊμού-κατοικίδιο που επίσης επέζησε της επιδημίας και με την βοήθεια της γιατρού Allison Mann και της πράκτορος Agent 355, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το 'κλειδί' που θα βοηθήσει στην επιβίωση της ανθρωπότητας."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Eliza Clark ("Animal Kingdom", "The Killing"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Nina Jacobson, Brad Simpson και ο δημιουργός του comic Brian K. Vaughan.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Yorick Brown βρίσκεται ο Ben Schnetzer ("Snowden", "Warcraft"), στο ρόλο της μητέρας του βρίσκεται η Diane Lane ("Man of Steel"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Thirlby ("Goliath"), Juliana Canfield ("Succession"), Marin Ireland ("Sneaky Pete"), Ashley Romans ("NOS4A2"), Amber Tamblyn, Elliot Fletcher και Diana Bang ("Resident Alien") στο ρόλο της Doctor Allison Mann.

Πρεμιέρα: 13 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"DAN BROWN'S THE LOST SYMBOL" [Peacock]

Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Σεπτεμβρίου

"Η ιστορία εξελίσσεται αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών και ακολουθεί έναν νεότερο Robert Langdon, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τον μέντορα του που έχει απαχθεί, να σταματήσει μια παγκόσμια συνομωσία και να λύσει διάφορους γρίφους που προκύπτουν στην πορεία."

Το σενάριο που είναι βασισμένο στη νουβέλα "The Lost Symbol" του Dan Brown, έχουν γράψει οι Dan Dworkin ("Scream: The TV Series") και Jay Beattie ("The Crossing"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Ron Howard, Brian Grazer, Anna Culp και Samie Falvey.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robert Langdon βρίσκεται ο Ashley Zukerman ("Manhattan"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Valorie Curry ("American Pastoral"), Sumalee Montano ("Transformers Prime: Darkness Rising"), Rick Gonzalez ("Coach Carter"), Eddie Izzard ("Dress to Kill") και Beau Knapp ("The Signal").

Πρεμιέρα: 13 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.